Hyppää sisältöön

Lainojen yhdistäminen tuo tasapainoa talouteesi

Useita pienempiä lainoja, pikavippejä ja luottokortti tapissa? Oman talouden hallinta voi tuntua haastavalta, jos on paljon erilaisia lainoja ja luottoja maksettavana. Tällöin lainojen yhdistämistä kannattaa harkita.

Lainojen yhdistäminen voi olla kannattavaa jo ihan taloudellisessakin mielessä. Erillisistä lainoista saatetaan periä lainasumman ja korkojen lisäksi muitakin maksuja, kuten laskutuslisiä tai tilinhoitopalkkioita. Mitä enemmän lainoja siis on, sitä enemmän saatat maksaa lisämaksuista. Yhden isomman lainan ottaminen voi siis tuoda säästöjä, kun lainaan liittyviä kuluja tulee vain yhdestä lainasta.

Lainoja yhdistämällä sinulla on myös vähemmän muistettavaa, kun useiden eräpäivien ja lainanlyhennysten sijaan onkin vain yksi lasku muistettavana. Meillä kaikilla riittää varmasti muistettavaa paljon muutenkin!

Lainojen yhdistämistä varten et välttämättä tarvitse erillistä palvelua, vaan voit tehdä sen yksinkertaisesti ottamalla yhden suuremman lainan, jolla maksat pienemmät lainasi pois. Esimerkiksi POP Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, jota voit saada jopa 20 000 euroon saakka, joten usean pienen lainan yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi lainaksi käy helposti.

Näin lainojen yhdistäminen onnistuu POP Pikalainan avulla:

  1. Tarkista ensin, että sinulla on tiedot kaikista lainoistasi ja niiden takaisin maksettavista summista.

  2. Siirry hakemaan POP Pikalainaa. Voit saada lainaa jopa 20 000 euroon saakka enintään kymmenen vuoden laina-ajalla. Sinun tarpeisiisi sopivaa lainaa voit hakea näppärästi lainalaskurin avulla.

  3. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan lainapäätöksen saman tien.

  4. Mahdollisen lainatarjouksen pystyt hyväksymään kätevästi sähköisellä allekirjoituksella. Rahat voit saada tilillesi jopa saman arkipäivän aikana.

  5. Saat koko lainasumman tilillesi yhdellä kertaa. Kun olet saanut lainan, voit maksaa sen avulla muut pienemmät lainasi pois. Jatkossa oman talouden hallinta on helpompaa, kun laina on keskitetty yhteen paikkaan.

Tutustu POP Pikalainaan
Tutustu myös muihin tarjoamiimme lainoihin

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä