Hyppää sisältöön

Lapualla liputetaan naispesiksen puolesta

Lapuan Virkiä on suomalaisen naisurheilun vahvoja brändejä. Taustalla on seuran, pelaajien, kumppaneiden sekä kannustajien vahva liitto. POP Pankki Lakeus on yksi Lapuan Virkiän naisedustusjoukkueen pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista. Molempia yhdistää pitkä historia sekä nälkä kehittyä ja kokeilla uutta.

”POP Pankki Lakeuden toiminta-alue on laaja ja tuemme erilaista toimintaa, mutta yhteistyö Lapuan Virkiän naisten Superpesis-joukkueen kanssa lienee yksi pitkäaikaisemmista kumppanuuksistamme”, toteaa pankin liiketoimintapäällikkö Jaakko Hietala viitaten POP Pankki Lapuan ja POP Pankki Kyrönmaan sulautumiseen viime vuonna.

”Yhteistyömme on ollut monipuolista, pelaajia on vieraillut meidän tilaisuuksissamme. Lisäksi meillä on otteluisännyys sekä lippuarvontoja. Virkiä on ollut aktiivinen huomioimaan meidät myös sosiaalisessa mediassa. Heidän some-tekemisensä tarjoaa muutenkin hyvää seurattavaa”, kiittelee Hietala.

Lapuan Virkiän Timo Kankaanpää kertoo videoiden olevan joukkueelle mielekäs ja tärkeä tapa viestiä: ”Videoiden avulla on helppo tuoda kumppaneita esille, mutta samalla ne auttavat tekemään myös pelaajia katsojille tutuksi. Molemmat saavat siten luontevasti näkyvyyttä. Yhteistyö Lakeuden POP Pankin kanssa on kehittynyt vuosien varrella siihen, mitä se tänä päivänä kuuluukin olla. Saimme esimerkiksi juuri valmiiksi lainaamista koskevan videon. Sen tekeminen oli luontevaa, sillä pelaajamme ovat itsekin sitä ikäluokkaa, että lainaamiseen liittyvät asiat kiinnostavat”.

Kumppanit ovat pysyneet lapualaisjoukkueen tukena koronasta huolimatta. Nyt jännitetään, miten käy kisakatsomoiden.

”Katsojat ovat tärkeä osa urheilua ja heidän läsnäolollaan sekä vuorovaikutuksella on iso merkitys joukkueelle. Pelatessamme harjoitusotteluita sen huomasi, etteivät pelaajat jaksaneet juuri tuuletella onnistumisiaan tyhjille katsomoille. Toivottavasti yleinen tilanne kehittyy niin, että yleisö saadaan taas katsomoihin, sillä niin musiikki kuin urheilukin ovat parasta paikan päällä nautittuna”, Kankaanpää sanoo.

Haastattelumme aikoihin Lapuan Virkiän Essi Kyllillä oli edessään ikimuistoinen juhlaottelu, se oli hänen 300. pesäpallopeli. Superpesisnaisten keskuudessa Kylli on 21. pelaaja, joka on saavuttanut tämän rajapyykin.

”Essin kolmensadan pelin virstanpylväs on todella kunnioitettavaa, sillä se merkitsee kymmenen, jopa viidentoista vuoden mittaista uraa. Ja kun vielä pohjoisessa opettajana päivätyönään toimiva Essi on ollut niin sanottu matkapelaaja panostaen kesälomansakin pelaamiseen, osoittaa tämä upeaa sitoutumista lajiin. Tietysti Virkiälle on seurana ja joukkueena hienoa, että Essi pelasi ottelunsa meidän paidassamme, vaikka onkin lähtöisin muualta”, kiittää urheilutilastoja tiiviisti seuraava Timo Kankaanpää.

Katso Lapuan Virkiän lainaamiseen liittyvä video:

Kuva: Virkiä-tiedotus/JP Hiirikoski

Lukemista aiheesta

    Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

    Ota yhteyttä