Hyppää sisältöön

Näin voit saada POP Kotitalouslainaa

POP Kotitalouslaina tulee asuntolaina-asiakkaalle apuun, kun tarvitaan pieni laina esimerkiksi yllättävään menoon tai unelman toteuttamiseen. Lainan hakeminen käy nopeasti verkossa.

  1. Hae POP Kotitalouslainaa, kun tarvitset pienen lainan

Kotitalouslaina on vakuudeton 2000–20 000 euron suuruinen kulutusluotto. Sitä voivat hakea vain POP Pankin asuntolaina-asiakkaat tai asiakkaat, joilla on enintään kolme kuukautta vanha myönteinen asuntoluottopäätös. Lainan nimestä huolimatta sitä voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen: kodin kunnostukseen, unelmalomaan, autoon tai vaikka hammasremonttiin. Lainalaskurista näet haettavan luoton tiedot. Hyväksyttyyn luottopäätökseen ja lainamäärään vaikuttavat muun muassa ansiotulosi.

  1. Vertaa lainan hintaa ja huomaa ero

POP Pankin asuntolaina-asiakkaille lainassa on kiinteä 5,9 prosentin korkomarginaali. Se on vakuudettomien digitaalisten lainojen edullisin marginaali ja pysyy samana koko lainan ajan. Lainan muuttuva osa on kolmen kuukauden Euribor-korko. Lisäksi lainaan tulee kuukausittainen tilinhoitopalkkio. Lainan kokonaishinta on esimerkiksi useita luottokorttilainoja edullisempi. Pienikin vertailu kannattaa: äkkiä huomaat, että luottokorttilainojen ja pikalainojen todellinen vuosikorko voi olla lähellä 30 prosenttia ja sen ylikin.

  1. Lyhennä lainaa joka kuukausi saman verran

Kotitalouslaina on helppo sijoittaa budjettiin, sillä summa on vakio joka kuukausi. Laskurista voit tarkastella, kuinka summa muuttuu, jos vaihdat lainasummaa tai laina-aikaa. Jos Euribor-korko nousee, laina-aika pitenee; jos laskee, laina-aika lyhenee. Voit maksaa lainaa pois ilman kuluja nopeammin. Mikäli lainan lyhennyksestä tulee haastavaa, ota yhteyttä pankkiin sopiaksesi väliaikaisesta maksusuunnitelmasta.

  1. Hae POP Kotitalouslainaa verkossa

Lainaa voit hakea juuri silloin, kun se sopii sinulle. Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Valitse laskurilla lainasumma ja -aika. Maksuaika lainalle on summasta riippuen 1–10 vuotta. Kun saat henkilökohtaisen lainatarjouksen, tutustu luottoehtoihin ja vahvista hakemuksesi sähköisellä allekirjoituksella.

  1. Päätös tulee nopeasti

Pankki käsittelee lainahakemuksesi välittömästi, ja saat alustavan luottopäätöksen heti. Sinulta saatetaan kysyä liitteitä, kuten tulotietoja. Lopullisen päätöksen voit saada jo samana päivänä tai viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Rahat tulevat tilillesi pankkipäivänä kello 9–18 välisenä aikana.

Tutustu tarkemmin POP Kotitalouslainaan

Artikkelia varten on haastateltu liiketoimintapäällikkö Kimmo Vuorista POP Pankista.

Teksti: Sirkku Saariaho

Lukemista aiheesta

    Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

    Ota yhteyttä