Hyppää sisältöön

POP Kotitalouslainalla rahoitusta nopeasti ja joustavasti POP Pankin asuntolaina-asiakkaille

POP Kotitalouslaina on 2000–20 000 euron suuruinen vakuudeton kulutusluotto, joka on tarkoitettu POP Pankin asuntolaina-asiakkaille ja myönteisen asuntolainapäätöksen saaneille. 

POP Kotitalouslaina on joustava ratkaisu, kun lainaa tarvitsee nopeasti esimerkiksi auton korjaamiseen, uuteen kodinkoneeseen tai lomamatkaan. Vakuudettomalla POP Kotitalouslainalla on kilpailukykyinen korko, joka koostuu 3 kuukauden Euribor-korosta ja 5,9 % kiinteästä korosta.  

Laina on suunnattu POP Pankin asiakkaille, joilla on asuntolaina tai enintään kolme kuukautta vanha voimassa oleva asuntolainapäätös jostakin POP Pankista. Lainaa haetaan verkon kautta, ja alustavan lainapäätöksen saa heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainasumma on mahdollista saada kokonaisuudessaan omalle pankkitilille jopa samana arkipäivänä hakemuksen lähettämisestä. 

Selkeä ja joustava laina 

Lainalaskurin avulla näkee jo ennen lainahakemuksen täyttämistä lainasumman lisäksi takaisinmaksuajan, kuukausierien määrän ja suuruuden sekä lainan kokonaissumman kaikkine kuluineen. Myös alustavan lainapäätöksen yhteydessä esitetään kaikki lainaan liittyvät kulut selkeästi ennen tarjouksen hyväksymistä. 

Lainahakemus tehdään POP Pikalaina -tuotteen sivulla ja haettava laina on POP Pikalaina, jossa huomioidaan POP Kotitalouslainan marginaali tarjousvaiheessa. Allekirjoitettavat laina-asiakirjat ovat POP Pikalainan asiakirjoja, joissa on huomioitu POP Kotitalouslainan marginaali. 

POP Kotitalouslainan myöntää Bonum Pankki Oyj, joka kuuluu samaan pankkiryhmään kuin oma POP Pankkisi. 

Tutustu POP Kotitalouslainaan

Esimerkkilaskelma POP Kotitalouslainasta: 10 000 €:n kulutusluoton todellinen vuosikorko on 9,6 % kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitopalkkio on 7,90 €/kk, nimellinen korkomarginaali on 5,9 % ja 3 kk:n Euribor on 1,7 %. Lyhennyserä on tällöin 147,25 € kuukaudessa, takaisinmaksettavien erien määrä 96 kpl ja takaisinmaksettava kokonaismäärä koko laina-ajalta 14 136 €. POP Kotitalouslainan vuosittainen korkomarginaali on 5,9 % ja laina-aika 1–10 vuoden välillä. Luotosta perittävä tilinhoitopalkkio vaihtelee 4,50 €–7,90 € välillä. Alustavan lainatarjouksen saa lähettämällä lainahakemuksen. 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä