Hyppää sisältöön

POP Pankki on mukana rahoittamassa moderneja asuntokohteita

Tammelan stadion Tampereella on palvellut jalkapallokansaa jo 1930-luvulta lähtien. Nyt paikasta ollaan rakentamassa modernia urheilun ja asumisen yhdistävää hybridistadionia. Isännöintiä, asuntovälitystä, vuokrausta ja vuokra-asuntojen hallinnointia tarjoava Asuntopehtoori osti yhden syksyllä 2023 valmistuvista hybridirakennuksista. Lainaneuvottelut hoituivat POP Pankki Keuruun kanssa.

POP-Pankki-Keuruu-Asuntopehtoori-Kulmuri-havainne
POP Pankki Keuruu on rahoittamassa Tammelan stadionin yhteyteen nousevaa As Oy Tampereen Kulmuria.

Asuntopehtoorin toimitusjohtaja Miika Vuorensola on
tehnyt asuntokauppaa jaMiika Vuorensola 300 asuntosijoittamista jo pitkään. Tammelan hybridistadionille nouseva AsOy Tampereen Kulmuri edustaa nykyaikaista keskusta-asumista erilaisten palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.
– Onhan tämä huikea kohde hyvällä paikalla ja osana uudenlaista asumisen ja vapaa-ajan yhdistävää konseptia. Kulmuriin on suunnitteilla niin vuokrayksiöitä, -kaksioita kuin -kolmioita, innostuu tiiviisti Tampereen, Turun, Jyväskylän, Oulun ja PK-seudun asuntomarkkinoita seuraava ammattilainen.

Asuntopehtoorin toiminta-ajatuksena on palvella kiinteistönomistajia kokonaisvaltaisesti. Vuorensola arvostaa vastaavanlaista asiakaslähtöistä ajattelua ja matalaa asioimiskynnystä valitessaan omia kumppaneitaan. Yhteinen näkemys palvelusta ja kohteen mahdollisuuksista löytyi POP Pankki Keuruun Tampereen konttorin Miika Santalan kanssa.

Miika Santala.jpg

– Meillä POP Pankki Keuruulla on hyvä asiakaskanta Tampereella toimittuamme Terälahdella jo joitakin vuosia. Tampere kasvaa vauhdilla, mikä heijastuu myös yritysten rahoitustarpeeseen. Kaltaisellemme palvelevalle pankille on selkeästi kysyntää. Olemme erityisesti kiinnostuneita kasvuvaiheen pk-yrityksistä. Asuntopehtoorilla on Tammelan kohteen osalta selkeä suunnitelma lukuja myöten. On ollut hienoa olla seuraamassa tämän uniikin hankkeen etenemistä ja kiinnostus vain kasvanee valmistumisen edetessä, yritysrahoituspäällikkö Miika Santala. 

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä