POP Avain – POP PANKin moderni tunnusluku­sovellus

POP Avain on POP Pankin arkea helpottava tunnuslukusovellus. Sen avulla kirjaudut nopeasti ja helposti POP Mobiiliin ja verkkopankkiin. POP Avaimella voit vahvistaa verkkomaksusi ja tunnistautua myös viranomaispalveluihin.

POP Avain on POP Pankin oma älypuhelimella toimiva tunnuslukusovellus. POP Avain on käyttäjälle ilmainen ja täydentää erinomaisesti POP Mobiili -verkkopankkisovellusta.

POP Avain täyttää vahvan sähköisen tunnistautumisen kriteerit, joten et enää tarvitse avainlukukortteja maksujesi tai ostostesi vahvistamiseen. POP Avaimella voit myös tunnistautua moniin kolmannen osapuolen palveluihin, kuten verottajan ja Kelan verkkosivuille. 

Saat POP Avaimen käyttöösi, kun olet POP Pankin asiakas ja sinulla on käytössäsi verkkopankki. POP Avaimen käyttöönotto edellyttää myös rekisteröitymistä POP Pankin verkkopankkitunnuksilla - älä siis vielä heitä avainlukukorttiasi pois.

Näin otat POP Avaimen käyttöösi

1. Lataa POP Avain -sovellus älypuhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta ja asenna se laitteellesi.

AppStore (Applen iPhone- ja iPad-laitteet)
GooglePlay (Android-puhelimet ja -laitteet) 

2. Käynnistä sovellus painamalla vihreää avainkuvaketta.

3. Rekisteröi POP Avain verkkopankkitunnuksesi ja avainlukukorttisi avulla. Valitse sovelluksen avaamiseen jatkossa käyttämäsi PIN-koodi ja nimeä käyttäjätilisi.

Olet valmis vahvistamaan maksusi POP Avaimella!

POP Avaimen kuvake

Lataa POP Avain

Voit ladata POP Avaimen puhelimesi sovelluskaupasta. Lataaminen ei maksa mitään.

Lataa AppStoresta (iOS)

Lataa GooglePlaysta (Android)