Kerro tarina, me istutamme sinulle taimen kiitokseksi

Kerro tarinasi

Jokaisesta kiitoksestasi istutetaan puu Kiitollisuuden metsään 

Oma rakas, perhe, ystävät, työ, aurinko, terveys, kissakaveri, metsä, pörriäiset... Iloon ja onneen on monta syytä. Kerro hyvänmielen tarinasi maailmalle. Me istutamme jokaisesta tarinasta taimen Kiitollisuuden metsään.

Kiittäminen ei maksa sinulle mitään, ja sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään. Voit kertoa niin monta kiitosta ja tarinaa kuin haluat. Istutamme taimen jokaiselle niistä, ja jokainen taimi sitoo kasvaessan 233 kiloa hiilidioksidia. 

Tule mukaan kasvattamaan Kiitollisuuden metsää!

Älä panttaa hyvää mieltä, vaan kerro tarinasi. Jokainen kiitos on taimen arvoinen!

Kerro kuka tuo iloa elämääsi tai ansaitsee suuremman kiitoksen ansioistaan. Kerro kiitoksesi maailmalle, me istutamme tarinallesi taimen.  

Voit kiittää niin montaa ihmistä tai asiaa kuin haluat. Kiitos on sinulle ilmainen ja sinun ei tarvitse sitoutua muuhun kuin hyvän mielen levittämiseen.

Jokainen kiitos tekee maailmasta vähän paremman paikan ja auttaa torjumaan ilmastonmuutosta.  

Istutamme taimet yhteistyössä Suomen 4H-liiton kanssa kesällä 2020.

Kerro tarinasi

Olen kiitollinen monesta asiasta, mutta yksi suurimmista kiitollisuuden aiheista yhdistää ne kaikki: elämä. Olen siis kiitollinen, että saan elää tässä ja nyt, nähdä, kuulla, tuntea, haistaa ja maista...
—zen
Lue lisää
Kiitos lapsista, miehestä ja vanhemmista, ystävistä!
—Tiina
Kiitollinen omista ihanista rescueKissoista ja kummikissasta❣ Ja yhteisöstä jonka kanssa yhdessä eläinsuojelutyötä. Kiitollinen että muutenkin asiat järjestyneet.
—Kissan Arvo
Haluaisin kiittää Vaariani. Hän on ollut elämäni suurin innoittaja, opettanut paljon asioita pienestä pitäen ja ollut suuri sankari minulle. Vaari on saanut uuden näkemyksen elämään ja siitä kuinka ka...
—Aadatpa
Lue lisää
Haluan kiittää opiskelukavereitani siitä, että opettivat olemaan oma itseni tilanteessa kuin tilanteessa. Pienillä teoilla pääsee pitkälle, kaikessa. Kiitos.
—Eve
Tänä aikana kiitos menee erityisesti Suomen eduskunnalle ja hallitukselle, jotka ovat hoitaneet poikkeuksellisen tilanteen hyvin ja tiedottaneet asiasta aktiivisesti, realistisesti, mutta myös rauhoit...
—Nuori
Lue lisää

Kiitos asiakkaillemme!

Mistä me POP Pankilla olemme kiitollisia? Siitä, että asiakkaamme ovat valinneet meidät Suomen parhaaksi pankiksi jo kahdeksan kertaa.

Haluamme kiitollisuuden kantavan pitkälle. Jokaisesta  jakamastanne tarinasta tai kiitoksesta istutamme puun Kiitollisuuden metsään, jossa hongat humisevat kiitollisina.

Hyvien tarinoiden satoa päästään istuttamaan alkukesästä 2020. Kiitollisuuden metsä on osa Suomen 4H-liiton Taimiteko-toimintamallia. 

Kutsu kaverisi kiitosten metsään!

10 000 x Kiitos!

Tavoitteenamme on istuttaa Kiitollisuuden metsään 10 000 kuusen tai männyn tainta, jotka levittävät paitsi hyvää mieltä, kompensoivat myös 2 350 000 kg hiilidioksidipäästöjä.

Kiitollisuuden metsämme tulee sijaitsemaan Oulun seudulla. Tarkka sijainti ilmoitetaan lähiaikoina. Istutushommiin päästään kesäkuun puolivälissä.

Kiitoksentaimien istuttajiksi palkataan paikallisia nuoria. Taimien istutuksesta, istuttajien rekrytoinneista ja heidän palkanmaksustaan vastaa Suomen 4H-liitto. 100 taimen istutus työllistää yhden nuoren noin tunnin ajaksi. Kymmenentuhannen taimen istutukseen tarvitaan siis koko joukko innokkaita nuoria. Jokainen istuttaja on työsuhteessa paikalliseen 4H-yhdistykseen, saa työstä palkkaa ja virallisen työtodistuksen. Ennen istutusta nuoret käyvät taimien istutuskoulutuksen. 

#poppankki #kiitollisuudenmetsä
@4HSuomi @taimiteko 
#nuoretilmastotöissä #taimiteko

Voimmeko olla avuksi? 

Meillä POP Pankilla on tutkitusti Suomen tyytyväisimmät asiakkaat – ja meidän mielestämme myös Suomen ylivoimaisesti parhaat. Autamme mielellämme sinuakin pankkiasioissa.

Täytä oheinen lomake, niin tehdään sinustakin Suomen tyytyväisin asiakas. 

Kirjoita yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Uusi teksti

Suostun että POP Pankki tallentaa lähettämäni tiedot ehtojen mukaisesti

Kyllä
Ei