POP Jousto

 

 

peukkubanneri

Lammin Osuuspankki

Lammin osuuspankki on osuuskunta, joka on perustettu vuonna 1925.

Lammin Osuuspankki kuuluu POP Pankki-ryhmään itsenäisenä ja riippumattomana pankkina. Lammin Osuuspankin omistavat sen jäsenet.
Pankilla on kolme toimipaikkaa. Konttorit Lahdessa ja Hämeenlinnassa ja pääkonttori Lammilla. 

Lammin Osuuspankin tavoitteena on turvata asiakkailleen laadukkaat ja paikallisesti tuotetut pankkipalvelut. Lammin osuuspankilla on 21 toimihenkilöä, 39 hallintohenkilöä ja yli 4000 jäsentä. Asiakkaiden taloudellinen menestyminen on Lammin Osuuspankin tärkein päämäärä. 
Pankin yhteistyökumppaneina toimivat asuntoasioissa Lammin Kiinteistökeskus Ky Lammilla, Asunto Area Lahdessa.

Toiminta-ajatus ja arvot

Lammin Osuuspankki on aito paikallinen, inhimillinen, joustava ja asiakasta arvostava yleispankki, joka tarjoaa ajanmukaisia pankkipalveluja toimialueellaan kotitalouksille, maataloudenharjoittajille sekä pk-yrityksille.

Pankki harjoittaa vastuullista ja kannattavaa pankkitoimintaa (omistaja-)asiakkaiden ja toimialueen eduksi.

Lammin Osuuspankin toiminta perustuu

  • vastuullisuuteen
  • luottamuksellisuuteen
  • oikeudenmukaisuuteen
  • tuloksellisuuteen ja
  • paikallisuuteen

 

 

 

POP Pankki on kaukanakin lähellä. Asioi verkossa kuin konttorissa - se on POP!

Apua, paniikki iskee! Verkkopankki lukossa, laskut maksamatta ja pankki on kiinni. Mitä ihmettä teen?

Ensimmäisenä pankkiryhmänä Suomessa POP Pankit tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden vapauttaa väärän salasanan vuoksi lukkiutunut verkkopankin käyttäjätunnus omatoimisesti riippumatta pankin aukioloajoista.
Saat käyttöösi kaksi käytettävyyttä ja turvallisuutta lisäävää palvelua, lukkiutuneen käyttäjätunnuksen vapautus ja maksujen lisävahvistus, kun rekisteröit matkapuhelinnumerosi verkkopankissa.

Rekisteröinnin voit tehdä kirjautumalla verkkopankkiisi ja avaamalla oikeasta yläkulmasta nimesi vieressä olevasta nuolesta valikon ja sieltä valitsemalla Turvallinen käyttö - otsikon alta kohdan "Ota lisäpalvelut käyttöön".
Voit vapauttaa käyttäjätunnuksen omatoimisesti, mikäli käyttäjätunnus on lukkiutunut väärän salasanan antamisen vuoksi. Vapautat käyttäjätunnuksen antamalla henkilötunnuksesi, verkkopankin käyttäjätunnuksesi, avaintunnuskortin tunnusluvun ja lisävahvistuskoodin, jonka saat lisäpalveluihin rekisteröityyn matkapuhelinnumeroon.
Maksujen lisävahvistus tuo lisäturvaa tilanteisiin, joissa maksat maksun uudelle maksunsaajalle.

Tervetuloa konttoriimme

Puheluhinnat

Pankin BIC-koodi POPFFI22 - Y-tunnus 0150625-7