Lammin Osuuspankki

Lammin Osuuspankki on osuuskunta, joka on perustettu vuonna 1925.

Lammin Osuuspankki kuuluu POP Pankki-ryhmään itsenäisenä ja riippumattomana pankkina. Lammin Osuuspankin omistavat sen jäsenet.
Pankilla on kolme toimipaikkaa. Konttorit Lahdessa ja Hämeenlinnassa ja pääkonttori Lammilla. 

Lammin Osuuspankin tavoitteena on turvata asiakkailleen laadukkaat ja paikallisesti tuotetut pankkipalvelut. Lammin Osuuspankilla on 20 toimihenkilöä, 30 hallintohenkilöä ja noin 4 900 jäsentä.

Pankin yhteistyökumppaneina toimivat asuntoasioissa Lammin Kiinteistökeskus Oy Lammilla, AsuntoArea Lahdessa sekä Laatu LKV Hämeenlinnassa.

Toiminnan perusarvot

Lammin Osuuspankki harjoittaa luotettavaa, vastuullista ja pitkäjänteistä osuustoimintaa, joka edistää jäsenten ja toimintaympäristön taloudellista hyvinvointia.

Toiminta-ajatus

Lammin Osuuspankin tehtävänä on tarjota asiakkailleen aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti kilpailukykyisiä rahoitus- ja säästämispalveluita sekä tuottaa jäsenilleen etuja asioinnin keskittämisestä.

Visio

Lammin Osuuspankki on kilpailukykyinen ja tavoitteellinen POP Pankki, joka tunnetaan koko toimialueellaan parhaasta asiakaspalvelusta sekä verkossa, että konttorissa.

 

 

POP Pankki on kaukanakin lähellä. Asioi verkossa kuin konttorissa - se on POP!

Apua, paniikki iskee! Verkkopankki lukossa, laskut maksamatta ja pankki on kiinni. Mitä ihmettä teen?

Ensimmäisenä pankkiryhmänä Suomessa POP Pankit tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden vapauttaa väärän salasanan vuoksi lukkiutunut verkkopankin käyttäjätunnus omatoimisesti riippumatta pankin aukioloajoista.
Saat käyttöösi kaksi käytettävyyttä ja turvallisuutta lisäävää palvelua, lukkiutuneen käyttäjätunnuksen vapautus ja maksujen lisävahvistus, kun rekisteröit matkapuhelinnumerosi verkkopankissa.

Rekisteröinnin voit tehdä kirjautumalla verkkopankkiisi ja avaamalla oikeasta yläkulmasta nimesi vieressä olevasta nuolesta valikon ja sieltä valitsemalla Turvallinen käyttö - otsikon alta kohdan "Ota lisäpalvelut käyttöön".
Voit vapauttaa käyttäjätunnuksen omatoimisesti, mikäli käyttäjätunnus on lukkiutunut väärän salasanan antamisen vuoksi. Vapautat käyttäjätunnuksen antamalla henkilötunnuksesi, verkkopankin käyttäjätunnuksesi, avaintunnuskortin tunnusluvun ja lisävahvistuskoodin, jonka saat lisäpalveluihin rekisteröityyn matkapuhelinnumeroon.
Maksujen lisävahvistus tuo lisäturvaa tilanteisiin, joissa maksat maksun uudelle maksunsaajalle.

Tervetuloa konttoriimme

Puheluhinnat

Klikkaa konttorin nimeä, niin saat esiin konttorikohtaiset aukioloajat sekä yhteyshenkilöiden suorat puhelinnumerot. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@poppankki.fi

Lammin Osuuspankin yleinen sähköpostiosoite: lammi@poppankki.fi

Pankin BIC-koodi POPFFI22 - Y-tunnus 0150625-7