Hyppää sisältöön
Kortit

POP Visa Debit

POP Visa Debit

POP Visa Debit -pankkikortti

POP Visa Debit on pankkikortti, joka toimii mutkitta niin Suomessa, ulkomailla, verkkokaupoissa kuin Visa-automaateillakin ympäri maailman.

POP Visa Debit -kortti on hyvä valinta esimerkiksi perheen taloustiliin liitettäväksi pankkikortiksi. Kortilla on suora yhteys omaan käyttötiliisi, jolloin kortilla tehdyt ostokset ja käteisnostot veloitetaan korttiin liitetyltä pankkitililtä. Kortin saaminen edellyttää 18 vuoden ikää ja säännöllisiä tuloja.

Kortin ominaisuudet

  • Pankkikortti on liitetty suoraan pankkitiliisi, eli kortti ei sisällä luotto-ominaisuutta
  • Hallinnoi kortin asetuksia POP Verkkopankissa ja POP Mobiilissa. Seuraa kortin tapahtumia reaaliaikaisesti
  • Kaikissa uusissa debit-ominaisuudella varustetuissa POP Visa -korteissa on automaattisesti turvallinen, alle 50 euron ostosten maksamisen mahdollistava lähimaksuominaisuus
  • Voit maksaa kortilla kotimaassa, ulkomailla ja verkossa

POP Visa Debit Online -kortti

Nykyiset POP Visa Electron -kortit korvataan normaalin vuosiuusintarytmin mukaisesti POP Visa Debit Online -korteilla. Kortti vastaa käyttöominaisuuksiltaan POP Visa Electron -korttia. POP Visa Debit Online -korttia suosittelemme alaikäiselle. Korttia voit hakea omasta POP Pankista.

Hinnoittelu

Jokaisella POP Pankilla on oma palveluhinnastonsa. POP Pankki -kohtaisen hinnasto-otteen löydät kunkin pankin omilta verkkosivuilta.

Dokumentit

Kortteihin liittyvät dokumentit.

Yleiset korttiehdot löytyvät täältä

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä