Hyppää sisältöön
Kortit

POP Visa Gold

POP Visa Gold -yhdistelmäkortti

POP Visa Gold on nimensä mukaisesti täyttä kultaa ja enemmän kuin pelkkä maksukortti. POP Visa Gold -kortti toimii samalla tavalla kun POP Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortti.

Kortin muihin kullan arvoisiin ominaisuuksiin sisältyy jatkuva vapaa-ajan matkavakuutus ja Global Customer Assistance -palvelu, joka toimii 24h ja auttaa ulkomailla, jos korttisi katoaa tai varastetaan.

Jos sinulla on POP Pankin verkkopankkitunnukset, hae korttia verkkopankissa. Muussa tapauksessa ota yhteyttä pankkiisi. 

Kortin ominaisuudet

  • Pankkikortti, maksuaikakortti ja luottokortti samassa kortissa
  • Yhdistelmäkorttien credit-ominaisuudelle voi asettaa verkkopankissa ja POP Mobiilissa maantieteellisen käyttöalueen sekä vuorokausikohtaiset rajat automaattinostoihin ja maksupääte- ja verkkokauppaostoihin
  • Kortin credit-ominaisuuteen voi tehdä verkkopankissa ja POP Mobiilissa eräpäivämuutoksen, minimilyhennysprosentin muutoksen sekä maksuvapaiden kuukausien lisäämisen ja muuttamisen
  • Seuraa korttitapahtumia reaaliaikaisesti verkkopankissa ja POP Mobiilissa.
  • Lähimaksuominaisuus on käytettävissä korkeintaan 50 euron ostoksiin. Ostokset veloitetaan aina pankkitililtäsi (Debit).
  • Voit maksaa Visalla kotimaassa, ulkomailla ja verkossa
Järvimaisema

POP Visa Gold -kortin matkavakuutus

POP Visa Gold -korttiin kuuluu kattava yhteistyökumppanimme LähiTapiolan vakuuttama matkavakuutus.

Matkavakuutus ei vaadi matkan maksamista kortilla. Matkavakuutus turvaa sekä sinulle että matkatavaroillesi sattuneet vahingot matkatapaturman tai matkavahingon sattuessa. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa enintään 3 kk kestävillä lomamatkoilla (ei työmatkoilla).

  • Matkavakuutuksen vakuutettuina ovat Visa Gold -kortin alle 80-vuotiaat pää- ja rinnakkaiskortinhaltijat sekä vakuutettujen mukana matkustavat alle 16-vuotiaat perheenjäsenet. Vakuutusehtojen kohdasta 3.3. poiketen vakuutus on voimassa sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana vakuutettu täyttää 80 vuotta. Matkustajavakuutus on voimassa yli 50 km etäisyydelle kotoasi tai työpaikasta tehtävillä matkoillasi.
  • Vakuutus pitää sisällään neljä kokonaisuutta: matkustaja-, matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen.
  • 1.1.2016 alkaen matkavakuutuskortit poistuivat käytöstä. Jatkossa matkavakuutuksen olemassa olon todistat matkavakuutustodistuksella.
  • Tallenna LähiTapiolan matkahätäpalvelunumero puhelimesi muistiin: (24 /7 Suomessa) 0800 04531 (ulkomailla +358 8000 4531). Numerossa sinua autetaan akuuteissa tilanteissa, maksusitoumusasioissa, hoitolaitostiedusteluissa ja muissa ongelmatilanteissa.

Lisätietoa

Tutustu yleisiin korttiehtoihimme huolellisesti ennen korttisi käyttöönottoa. 

Siirry sivulle Yleiset korttiehdot

Siirry sivulle Visa-luoton yleiset ehdot

Jokaisella POP Pankilla on oma palveluhinnasto. POP Pankki -kohtaisen hinnasto-otteen löydät kunkin pankin omilta verkkosivuilta.

Siirry sivulle Pankit ja konttorit

Löydät POP Visa -kortti ja palvelunumerot korttiasiakaspalvelusivulta. Mikäli korttisi katoaa, ilmoita asiasta viipymättä sulkupalveluun.

Siirry sivulle Korttiasiakaspalvelu

Unohdin tunnuslukuni, mitä teen? Sivulta löydät tämän ja muiden usein kysyttyjen kysymyksien vastaukset korteista.

Siirry sivulle Usein kysytyt kysymykset korteista

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä