Hyppää sisältöön
Kortit

POP Visa Gold

POP Visa Gold

POP Visa Gold -yhdistelmäkortti

POP Visa Gold on nimensä mukaisesti täyttä kultaa ja enemmän kuin pelkkä maksukortti. POP Visa Gold -kortti toimii samalla tavalla kun POP Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortti.

Kortin muihin kullan arvoisiin ominaisuuksiin sisältyy jatkuva vapaa-ajan matkavakuutus ja Global Customer Assistance -palvelu, joka toimii 24h ja auttaa ulkomailla, jos korttisi katoaa tai varastetaan.

Kortin ominaisuudet

  • Pankkikortti, maksuaikakortti ja luottokortti samassa kortissa
  • Yhdistelmäkorttien credit-ominaisuudelle voi asettaa POP Verkkopankissa ja POP Mobiilissa maantieteellisen käyttöalueen sekä vuorokausikohtaiset rajat automaattinostoihin ja maksupääte- ja verkkokauppaostoihin
  • Kortin credit-ominaisuuteen voi tehdä POP Verkkopankissa eräpäivämuutoksen, minimilyhennysprosentin muutoksen sekä maksuvapaiden kuukausien lisäämisen ja muuttamisen
  • Seuraa korttitapahtumia reaaliaikaisesti POP Verkkopankissa ja POP Mobiilissa.
  • Lähimaksuominaisuus on käytettävissä korkeintaan 50 euron ostoksiin. Ostokset veloitetaan aina pankkitililtäsi (Debit).
  • Voit maksaa Visalla kotimaassa, ulkomailla ja verkossa
Järvimaisema

POP Visa Gold -kortin matkavakuutus

POP Visa Gold -korttiin kuuluu kattava yhteistyökumppanimme LähiTapiolan vakuuttama matkavakuutus.

Matkavakuutus ei vaadi matkan maksamista kortilla. Matkavakuutus turvaa sekä sinulle että matkatavaroillesi sattuneet vahingot matkatapaturman tai matkavahingon sattuessa. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa enintään 3 kk kestävillä lomamatkoilla (ei työmatkoilla).

  • Matkavakuutuksen vakuutettuina ovat Visa Gold -kortin alle 70-vuotiaat pää- ja rinnakkaiskortinhaltijat sekä vakuutettujen mukana matkustavat alle 16-vuotiaat perheenjäsenet. Matkustajavakuutus on voimassa yli 50 km etäisyydelle kotoasi tai työpaikasta tehtävillä matkoillasi.
  • Vakuutus pitää sisällään neljä kokonaisuutta: matkustaja-, matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen.
  • 1.1.2016 alkaen matkavakuutuskortit poistuivat käytöstä. Jatkossa matkavakuutuksen olemassa olon todistat matkavakuutustodistuksella.
  • Tallenna LähiTapiolan matkahätäpalvelunumero puhelimesi muistiin: (24 /7 Suomessa) 0800 04531 (ulkomailla +358 8000 4531). Numerossa sinua autetaan akuuteissa tilanteissa, maksusitoumusasioissa, hoitolaitostiedusteluissa ja muissa ongelmatilanteissa.

Hinnoittelu

POP Visa Gold -korttia voi hakea suoraan POP Verkkopankissa ja saada päätöksen reaaliajassa. Jokaisella POP Pankilla on oma palveluhinnastonsa. POP Pankki -kohtaisen hinnasto-otteen löydät kunkin pankin omilta verkkosivuilta.

Dokumentit

Korttiin liittyvät dokumentit.

Yleiset korttiehdot löytyvät täältä.

Visa luoton yleiset ehdot löytyvät täältä.

 

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä