Hyppää sisältöön

Töihin POP Pankkiin

"Tämä on monipuolisimpia työpaikkoja joissa olen ollut. Tylsää ei ole koskaan!"

Annika Kukkola,
Markkinoinnin projektiasiantuntija

Rakkaudesta POPiin!

POP Pankki -ryhmä työllistää yli 700 asiantuntijaa. Meitä "poppilaisia" yhdistää vastuullisuus sekä intohimo vastausten etsimiseen, tuloksellisuus ja rohkea uudistuminen. Uskomme, että tämä heijastuu meidän työhömme sekä siihen, että asiakkaamme ovat arvostaneet meidät Suomen parhaaksi pankiksi peräti yhdeksän kertaa. Työmme on myös saanut kruunukseen kotimaisen Avainlippu-tunnuksen! 

Poppilaisen etuuksia ovat mm.

  • Oppi on POP! Osaamispassi ohjaa poppilaisen kehittymistä. Mielenkiintoisia koulutuksia löytyy osaamisympäristöstämme POPintieltä.

  • Työterveyshuolto pitää jokaisesta POPpilaisesta erityisen hyvää huolta.
  • Erinomaiset henkilökuntaedut pankki- ja vakuutuspalveluissa.
Paras_pankki_Epsi_Ruusukkeet_10v_2021

POP Pankki on Suomen paras pankki - tutkitusti

Erinomainen asiakaspalvelu on intohimomme. Pohjoismaisia pankkeja yli 10 vuotta tutkineen EPSI Ratingin mukaan meillä on pankkialan tyytyväisimmät asiakkaat.

POP Pankki on valittu yksityisasiakaskategorian parhaaksi pankiksi jo kymmenen kertaa. Vastaavaan suoritukseen ei ole yltänyt mikään muu pankki- tai rahoitusalan yritys.

Kiitos kuuluu niin henkilökunnallemme kuin  asiakkaillemmekin!

Vastuullinen työnantaja

POP Pankki on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Olemme sitoutuneet kampanjan kuuteen periaatteeseen, jotka ovat syrjimättömyys, esimiestyöhön panostaminen, työelämän tasapainon tukeminen, työn sisältö ja merkitys sekä näiden kehittäminen, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus ja hyvä hakijakokemus.