Hyppää sisältöön
Huijaussoittoja liikkeellä POP Pankin nimissä

Bonum Pankki Oyj: POP Pankkikeskus osk:lle on nimitetty uusi hallitus ja samalla POP Pankkikeskuksen toimitusjohtaja vaihtuu; Jaakko Pulli on nimitetty väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi

Bonum Pankki Oyj, 
Pörssitiedote
28.9.2021, klo 20.15
Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus

Bonum Pankki Oyj: POP Pankkikeskus osk:lle on nimitetty uusi hallitus ja samalla POP Pankkikeskuksen toimitusjohtaja vaihtuu; Jaakko Pulli on nimitetty väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi

POP Pankkikeskus osk:n hallintoneuvosto on nimittänyt POP Pankkikeskus osk:lle uuden hallituksen. Uuden hallituksen puheenjohtajana toimii Timo Kalliomäki (Suupohjan Osuuspankki) ja varapuheenjohtajana Ari Heikkilä (Konneveden Osuuspankki). Hallituksen muut jäsenet ovat Mika Mäenpää (Lavian Osuuspankki), Mikko Seppänen (Lammin Osuuspankki) sekä ulkopuoliset edustajat Ilkka Lähteenmäki, Marja Pajulahti ja Matti Vainionpää.

Hallintoneuvosto ja POP Pankkikeskus osk:n toimitusjohtaja Pekka Lemettinen ovat yhteisymmärryksessä sopineet, että Lemettinen luopuu tehtävästään. Vuonna 2016 POP Pankkikeskus osk:n toimitusjohtajaksi nimitetty Pekka Lemettinen on hallituksen käytettävissä 31.12.2021 asti hallituksen määrittelemiin projekteihin sujuvan siirtymän varmistamiseksi. Toimitusjohtajan sijainen Jaakko Pulli on nimitetty POP Pankkikeskus osk:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi. Hallintoneuvosto on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessin.

”Kiitämme Pekka Lemettistä vahvasta johtajuudesta POP Pankki -ryhmän kehittämisessä ja näkemyksellisyydestä niin digitaalisen kuin henkilökohtaisen palvelun yhdistävän strategiamme toteuttamisessa. Tämä on suoraan heijastunut POP Pankki -ryhmän kannattavuuden ja kilpailukyvyn positiiviseen kehitykseen. Odotamme hänen seuraajaltaan vahvaa johtamiskokemusta jatkaa paikallisen palvelu- ja valtakunnallisen kasvustrategiamme jalkauttamista”, toteaa POP Pankkikeskuksen hallintoneuvoston puheenjohtaja Hannu Saarimäki.

”Olen työskennellyt POP Pankki -ryhmässä kaksitoista vuotta, ensin Suomen Vahinkovakuutuksen toimitusjohtajana ja viimeiset viisi vuotta POP Pankkikeskuksen toimitusjohtajana. POP Pankki -ryhmä on historiansa parhaassa kunnossa, asiakastyytyväisyys alan korkein ja digitaalinen liiketoiminta hyvässä kasvussa. Nyt on aika henkilökohtaisesti uudistua ja suunnata uuteen. Olen valtavan ylpeä saavuttamistamme tuloksista ja kiitollinen upeasta matkasta kanssani POP Pankki -ryhmää rakentamassa olleille pankeille, POP Pankkikeskuksen työyhteisölle, asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme”, sanoo Pekka Lemettinen.

Lisätietoja:

Hannu Saarimäki, POP Pankkikeskus osk:n hallintoneuvoston puheenjohtaja, 0400 246 064

Timo Kalliomäki, POP Pankkikeskus osk:n hallituksen puheenjohtaja, 040 523 2068

Maija Hyötyläinen, POP Pankkikeskus osk:n viestintäpäällikkö, 050 572 9679

Jakelu:

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.poppankki.fi

 

Bonum Pankki Oyj on POP Pankkien yhteenliittymän keskusluottolaitos. Bonum Pankki Oyj vastaa POP Pankki -ryhmän ulkoisen rahoituksen hankkimisesta ja maksuliikenteestä sekä myöntää vähittäisasiakkaille vakuudettomia kulutusluottoja ja vakuudellisia velkakirjalainoja. Bonum Pankki Oyj toimii myös yhteenliittymän keskitettyjen palvelujen tarjoajana.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä