Reisjärven Osuuspankki on vuonna 1915 perustettu itsenäinen, POP Pankki -ryhmään kuuluva pankki. Pankkimme on jäsenasiakkaidensa omistama täysin kotimainen pankki, joka tuottaa monipuolisia peruspankkipalveluita asiakkailleen. Pankillamme on toimipaikat Reisjärvellä, Kinnulassa, Haapajärvellä, Viitasaarella ja Jyväskylässä.

Pankkimme palvelut kattavat kaikki henkilöasiakkaiden, pk-yritysten sekä maa- ja metsätalousasiakkaiden maksuliike-, kortti-, rahoitus- ja säästämis- ja sijoituspalvelut. Lisäksi pankkimme tarjoaa notariaattipalveluja.

Reisjärven Osuuspankki harjoittaa peruspankkitoimintaa ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluja sekä oman taseensa kautta, että välittää yhteistyökumppaneidensa tuotteita. Välitetyt tuotteet käsittävät luotto-, sijoitus- ja vakuutustuotteita.

Reisjärven Osuuspankin toiminta-ajatus

Reisjärven Osuuspankin toiminnan peruslähtökohtina ovat osuustoiminnallisuus, tasa-arvoisuus, asiakkaiden hyvinvoinnin edistäminen ja yhteiskuntavastuu. Asiakkaat saavat etuja jäsenyydestä ja pankkipalveluiden kehittämisestä.

Pankin kilpailuetu rakentuu lähellä asiakasta olevaan, joustavaan, kustannustehokkaaseen toimintatapaan, asiakkaan tarpeisiin perustuviin tuotteisiin sekä ihmisläheiseen hyvään palveluun niin konttorissa kuin sähköisillä kanavilla.

Tervetuloa konttoriimme

Puheluhinnat

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@poppankki.fi