Hoppa till innehåll

Den uppdaterade versionen av POP Mobil innehåller digital underskrift

Med appen POP Mobil sköter du både bank- och försäkringsärenden enkelt och säkert. Appen utökas fortlöpande med nya egenskaper – POP Mobil version 3.2 möjliggör digital underskrift av många avtal med mobilen. Dessutom ser du i fortsättningen enklare vilka konton du har till förfogande.

I den uppdaterade versionen av POP Mobil kan du underteckna avtal som banken skickar. Begäran om underskrift finns i avsnittet Meddelanden. Också gamla avtal finns synliga via länken Arkiv på startsidan.

I appens nya version finns också beskrivningar av olika kontotyper. I fortsättningen ser du på kontolistan om ditt konto till exempel är ett dagligkonto eller ett sparkonto. På så sätt får du lättare en uppfattning om vilka olika konton du förfogar över. Du kan fortfarande namnge konton som du vill. Då syns på det bekanta sättet din beskrivning av ett konto på kontolistan.

Bedöm den nya versionen i din appbutik

Meddela oss vad du tycker om den nya versionen genom att bedöma POP Mobil i din appbutik. Vi tar gärna emot utvecklingsidéer också per e-post på adressen popmobiili(at)poppankki.fi

Läs mer om POP Mobil.

Välkommen att bli vår kund

Ta kontakt