Hoppa till innehåll

Bostadslån

Ansök om Finlands mest lokala bostadslån hos oss

Hos oss kan du ansöka om bostadslån oberoende av hos vilken bank du är kund. Och vid behov sköter vi byte av bank för dig. Kontakta oss – så fixar vi samtidigt dina övriga bankärenden.

Ansök om bostadslån på webben eller boka tid för möte på vårt kontor eller POP Nätstund online. Är du redan kund hos POP Bank? Ansök om ett lån direkt från nätbanken. POP Lånelöfte – betjänar på finska. 

Om du inte har nätbankskoder eller ansöker om lån för en fritidsbostad, investeringsbostad eller bostadsrättsbostad, ska du via denna länk fylla i en låneansökan.

Bostadslån är en investering för framtiden, och varje amortering ökar din förmögenhet

Planerar du köp av en bostadsaktie eller en bostadsfastighet för eget bruk? Via POP Lånelöfte får du snabbt svar på ett hurdant lån POP Banken kan bevilja dig.

POP Lånelöfte hämtar information om bostaden samt sökandens uppgifter och betalningsförmåga. Utifrån uppgifterna räknar tjänsten ut ett preliminärt låneförslag som du kan skicka direkt till banken för handläggning. Du får svaret inom några vardagar. Du kan också ansöka om POP Lånelöfte tillsammans med en annan person.

POP Lånelöfte förbinder dig inte till något. Tjänsten fungerar med alla bankers nätbankskoder. Om du inte har nätbankskoder eller ansöker om lån för en fritidsbostad, investeringsbostad eller bostadsrättsbostad, ska du via denna länk fylla i en låneansökan.

Säker helhet och flexibilitet vid behov

  • Vad som helst kan hända i livet, men hos oss kan du till exempel ansöka om amorteringsfria månader. Även POP Låneskydd kan anslutas till bostadslån. Låneskyddet hjälper i överraskande och plötsliga situationer.

  • Man lever med bostadslån i flera år. Därför är det viktigt att lånet anpassas till dina planer och kan ändras vid behov. Du kan också skydda lånet mot en stigande räntenivå med POP Ränteskydd.

  • Har du frågor om räntor eller säkerheter? Fråga oss! Våra erfarna experter på POP Banken är alltid redo att hjälpa dig på både kontoret och online. Ytterligare information finns på våra kundservicesidor.

Låneräknaren

Låneräknaren kräver inte inloggning och du kan testa olika alternativ med den. Skicka låneansökan till oss, så kontaktar vi dig strax. Du visste väl att du inte behöver vara kund hos POP Banken för att få lån.

Mer information

Fysisk person som borgensman. 

Gä till sidan Borgenvillkor

Fysisk person som pantsättare. 

Gä till sidan Pantsättningsvillkor

Allmänna villkor för en privatpersons skuld. 

Gå till sidan Skuldebrev för privatperson

På sidan hittar du svaren på ställda frågor om bostadslån.

Gå till sidan Ofta ställda frågor om bostadslån 

Välkommen att bli vår kund

Ta kontakt