Hoppa till innehåll

Bostadslån

Ansök om Finlands mest lokala bostadslån hos oss

Många har frågat hur man ansöker om Finlands mest lokala bostadslån. Nå, det är urenkelt!

Klicka på knapparna nedan och fyll i ansökan på webben eller boka tid för ett möte på ett kontor eller online POP Webbmöte. Efter mötet får du bostadslånebeslutet genastt!

Låneräknaren

Låneräknaren kräver inte inloggning och du kan testa olika alternativ med den. Skicka låneansökan till oss, så kontaktar vi dig strax. Du visste väl att du inte behöver vara kund hos POP Banken för att få lån.

POP Bostadslån är en investering i framtiden, och varje månadsamortering ökar din förmögenhet

  • Du kan ansöka om lån oberoende av hos vilken bank du är kund. Men vi önskar dig hjärtligt välkommen som kund hos POP Banken. Vi sköter vid behov bytet av bank för dig. Kontakta oss, så fixar vi samtidigt familjens alla bankärenden.

  • Har du hittat en perfekt bostad? Kom ihåg att fylla i ansökan om bostadslån i tid. Låneräknaren hjälper dig i planeringen.

  • Flexibilitet enligt behov. Det händer allt möjligt i livet, och därför beviljar vi vid behov till exempel amorteringsfria månader. Du kan också ansluta POP Låneskydd till bostadslånet och därigenom förbereda dig på till exempel arbetslöshet eller sjukdom.

  • En säker helhet. Bostadslån är i allmänhet något man lever med i flera år. Därför är det viktigt att lånet anpassas till dina planer och ändras vid behov. Du kan också skydda lånet mot en eventuell uppgång i räntenivån med POP Ränteskydd. POP Banken har erfarna experter som hjälper på både kontoret och online.

Mer information

På sidan hittar du svaren på ställda frågor om bostadslån.

Gå till sidan Ofta ställda frågor om bostadslån 

Allmänna villkor för en privatpersons skuld. 

Gå till sidan Skuldebrev för privatperson

Fysisk person som pantsättare. 

Gä till sidan Pantsättningsvillkor

Fysisk person som borgensman. 

Gä till sidan Borgenvillkor

Välkommen att bli vår kund

Ta kontakt