Hyppää sisältöön
Huijaussoittoja liikkeellä POP Pankin nimissä
POP Yritystuotto

POP Yritystuotto

Palvelu ei ole enää myynnissä

Kokeile sen sijaan POP Rahastoja.

POP Yritystuotto tarjoaa tehokkaan tavan hallita yrityksesi sijoitusvarallisuutta. Pitkäaikaiseen sijoittamiseen tarkoitettu sopimus turvaa omaa ja yhtiön tulevaisuutta. Sijoittamisesta saatuja tuottoja voit myöhemmin hyödyntää mahdollisissa muutostilanteissa tai erilaisissa investointitarpeissa.

Hyödynnä POP Yritystuoton tarjoamat edut

 • Monipuoliset sijoituskohteet
 • Suursijoittajan edut kuten rahastosijoitukset merkintä- ja lunastuspalkkiota
 • Verotukselliset edut kuten sijoituskohteiden myynti ilman välitöntä myyntivoittoveroa

POP Yritystuotto lyhyesti

 • POP Yritystuotolla voit sijoittaa monipuolisiin sijoituskohteisiin. Määrittele yhdessä POP Pankin asiantuntijan kanssa tuottotavoite, yrityksesi riskinottohalukkuus, jonka pohjalta on helppo löytää sopivia sijoituskohteita. Valittavanasi on eri omaisuusluokkiin kuuluvia sijoituskohteita kuten sijioitusrahastot ja Varainhoitajan Parhaat -rahastosalkut.

 • Voit vaihtaa sijoituskohteita joustavasti tavoitteesi ja sijoitusmarkkinatilanteen mukaan. Vuosittain kuusi (6) ensimmäistä vakuutusmaksujen sijoitussuunnitelman muutosta tai jo kertyneen vakuutussäästön uudelleensijoitustoimeksiantoa ovat maksuttomia.
 • POP Yritystuotto on määräaikainen sopimus ja sijoitusaika on vähintään 5 vuotta ja voi enimmillään olla 20 vuotta. Ensimmäisen vuoden vakuutusmaksun tulee olla vähintään 10 000 euroa ja ensimmäinen on maksettava kuukauden kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta. Vakuutus tulee voimaan yrityksen allekirjoitettua tarjouksen ja maksettua ensimmäisen vakuutusmaksun.
 • Vakuutusmaksut sijoitetaan yrityksen valitsemiin sijoituskohteisiin, joiden perusteella vakuutussäästön arvo määräytyy. Vakuutuksenottajana yritys ei suoraan omista sijoituskohteita vaan sopimuksen, jonka arvo määräytyy kohteiden arvonkehityksen perusteella.
 • Vakuutusmaksu kohdistetaan aina kapitalisaatiosopimukselle. Kapitalisaatiosopimuksen säästöosan pääomasta laskutetaan kuukausittain vakavan sairauden turvan hinnaston mukainen maksu. POP Yritystuoton sijoituskohteina toimii kolme erilaista Varainhoitajan Parhaat -sijoituskoria: 

  • Varainhoitajan Parhaat Korkopainoinen
  • Varainhoitajan Parhaat Tasapainoinen
  • Varainhoitajan Parhaat Tuottohakuinen

  Voit valita yhden tai useamman sijoituskohteen - autamme sinua päätöksenteossa

POP  Yritystuoton myöntää Sp-Henkivakuutus Oy. POP Pankit toimivat tuotteen asiamiehinä. 

Rahastojen historiallinen kurssikehitys ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahaston arvo voi nousta tai laskea. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä