POP Yritystuotto

Tehokas tapa hallita yrityksesi sijoitusvarallisuutta. Pitkäaikainen sijoitus turvaa samalla omaa ja yhtiön tulevaisuutta.

Hanki POP Yritystuotto

Pistä yrityksesi varat tuottamaan

POP Yritystuotto tarjoaa tehokkaan tavan hallita yrityksesi sijoitusvarallisuutta. Pitkäaikaiseen sijoittamiseen tarkoitettu sopimus turvaa samalla omaa ja yhtiön tulevaisuutta. Sijoittamisesta saatuja tuottoja voit myöhemmin hyödyntää mahdollisissa muutostilanteissa tai erilaisissa investointitarpeissa.

Valitse eri omaisuusluokkiin kuuluvia sijoituskohteita yrityksesi tuottotavoitteen ja riskinottohalukkuuden perusteella. Vakuutussäästön arvo määräytyy valitsemiesi sijoituskohteiden perusteella.

Tutustu tuoteselosteeseen, hinnastoon ja vakuutusehtoihin.  Yhdessä POP Pankin asiantuntijan kanssa löydämme yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Varaa aika omaan POP Pankkiin

POP Yritystuotolla hallitset yrityksesi sijoitusomaisuutta tehokkaasti

Monipuoliset sijoituskohteet

  • Sijoitusrahastot
  • Varainhoitajan Parhaat –rahastosalkut

POP Yritystuotolla voit sijoittaa monipuolisiin sijoituskohteisiin. Valittavana on eri omaisuusluokkiin kuuluvia sijoituskohteita. Voit vaihtaa sijoituskohteita joustavasti tavoitteesi ja sijoitusmarkkinatilanteen mukaan. Vuosittain kuusi (6) ensimmäistä vakuutusmaksujen sijoitussuunnitelman muutosta tai jo kertyneen vakuutussäästön uudelleensijoitustoimeksiantoa ovat maksuttomia.

Suursijoittajan edut

  • Rahastosijoitukset ilman merkintä- ja lunastuspalkkiota
  • Varainhoitajan parhaat -rahastosalkut

POP Yritystuotto sopii pitkäaikaiseen sijoittamiseen. Määrittele yhdessä POP Pankin asiantuntijan kanssa tuottotavoite, yrityksesi riskinottohalukkuus, jonka pohjalta on helppo löytää sopivia sijoituskohteita. Sopimus on määräaikainen ja sijoitusaika on vähintään 5 vuotta ja voi enimmillään olla 20 vuotta. Ensimmäisen vuoden vakuutusmaksun tulee olla vähintään 10 000 euroa ja ensimmäinen on maksettava kuukauden kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta. Vakuutus tulee voimaan yrityksen allekirjoitettua tarjouksen ja maksettua ensimmäisen vakuutusmaksun.

Vakuutusmaksut sijoitetaan yrityksen valitsemiin sijoituskohteisiin, joiden perusteella vakuutussäästön arvo määräytyy. Vakuutuksenottajana yritys ei suoraan omista sijoituskohteita vaan sopimuksen, jonka arvo määräytyy kohteiden arvonkehityksen perusteella.

Verotukselliset edut

  • Sijoituskohteiden osto ja myynti ilman välitöntä myyntivoittoveroa
  • Luetaan yleensä yrityksen nettovarallisuuteen
  • Mahdollinen tappio vähennyskelpoinen

Sijoituskohteille muodostunutta arvonnousua ei veroteta kohteita vaihdettaessa. Verotus toteutuu vasta kun vakuutussäästöt nostetaan kokonaisuudessaan. 

Säästöt tuottamaan hyvän ja pahan päivän varalle

Vakuutusmaksu kohdistetaan aina kapitalisaatiosopimukselle. Kapitalisaatiosopimuksen säästöosan pääomasta laskutetaan kuukausittain vakavan sairauden turvan hinnaston mukainen maksu. POP Yritystuoton sijoituskohteina toimii kolme erilaista Varainhoitajan Parhaat -sijoituskoria: 

  • Varainhoitajan Parhaat Korkopainoinen
  • Varainhoitajan Parhaat Tasapainoinen
  • Varainhoitajan Parhaat Tuottohakuinen

Voit valita yhden tai useamman sijoituskohteen ja autamme sinua päätöksenteossa.

POP Yritystuoton myöntää Sp-Henkivakuutus Oy, joiden asiamiehinä POP Pankit toimivat.