Hyppää sisältöön

Huijaustekstiviestejä liikkeellä POP Pankin nimissä

POP Pankin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan vierailemaan verkkosivuilla tai aktivoimaan tili viestissä olevan linkin kautta. Toisessa huijaustekstiviestissä ilmoitetaan luvattomasta maksusta ja kehotetaan perumaan maksu linkin kautta.

Huijausviestien sisällöt saattavat vaihdella. Viesteissä olevia linkkejä ei tule klikata.

Alla kuva viimeisimmistä huijausyrityksistä: 

LuvatonmaksuOlethan valppaana verkossa: pankki ei koskaan lähetä tekstiviestejä, joissa pyydetään kirjautumaan verkkopankkiin viestissä olevan linkin kautta tai joissa pyydetään lähettämään henkilökohtaisia tietoja, kuten verkkopankkitunnukset, maksukortin tiedot tai henkilötunnus. Jos epäilet klikanneesi huijausviestin linkkiä, ilmoita tästä välittömästi omaan pankkiisi.

Mikäli epäilet antaneesi pankkitunnuksesi epäilyttävälle sivulle, ole välittömästi yhteydessä pankkiisi tai 24/7 palvelevaan  sulkemispalveluun puh. 020 333 ja ulkomailta soittaessa +358 20 333. Verkkopalvelusopimuksesi suljetaan ja saat uudet tunnukset olemalla yhteydessä omaan pankkiisi. 

Tunnista huijausviestit, katso esimerkkejä huijausviesteistä ja lue lisää tietoturvasta.Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä