Hyppää sisältöön

Korttimaksamisen vahvistus verkko-ostoissa muuttuu 25.10.2020

Verkkomaksaminen POP Visa-korteilla muuttuu 25.10. paperista tunnuslukukorttia käyttävillä. Jatkossa verkossa tehdyn korttiostoksen vahvistamiseen tarvitaan lisävahvistustekstiviesti. Lisävahvistustekstiviesti edellyttää, että asiakas on hyväksynyt lisävahvistuspalvelun verkkopankissaan.

 

Kyseinen muutos ei koske POP Avain -tunnuslukusovelluksen käyttäjiä, siksi nyt on hyvä aika vaihtaa maksuttoman ja helposti joko puhelimelle tai tabletille ladattavan tunnuslukusovelluksen käyttäjäksi. Voit yhdellä laitteella hoitaa asiasi, tehdä verkko-ostoksia sekä tunnistautua palveluihin. Näin otat käyttöön POP Avain -tunnuslukusovelluksen.

 

Miksi ottaisin käyttöön POP Avain -tunnuslukusovelluksen? 

 

Vahva tunnistautuminen on suojaa verkossa asioivaa. Paperisen tunnuslukukortin sijaan POP Pankki suosittelee siirtymään puhelimeen tai tabletille asennettavan, maksuttoman POP Avain  
-tunnuslukusovelluksen käyttämiseen. Voit sen avulla vahvistaa niin laskujen maksamisen kuin verkkokauppaostokset ja lisäksi tunnistautua moniin asiointipalveluihin kuten vero.fi tai kela.fi.  

Puhelimeen tai tabletille ladattu tunnuslukusovellus korvaa paperisen tunnuslukukortin, kun olet ottanut sovelluksen käyttöön. Sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi tunnuslukujen käyttöjärjestyksestä, sillä sovellus huolehtii turvallisesta tunnistautumisesta. Säilytä kuitenkin tunnuslukukorttisi, sillä voit tarvita sitä, mikäli laitteesi vaihtuu.  

Oma POP Pankkisi auttaa sinua tarvittaessa POP Avain -tunnuslukusovelluksen käyttöönotossa. Myös asiakaspalvelijamme neuvovat sinua mielellään verkkosivuilta avautuvassa chat-palvelussamme.  

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä