Hyppää sisältöön

Pankin sivuille kannattaa aina mennä suoraan, ei hakukoneen kautta

Sähköpostien ja huijaussoittojen lisäksi tietojen kalastelijat ovat ryhtyneet vaikuttamaan hakukonetuloksiin tavoitteenaan saada tätä kautta henkilö- ja pankkitietoja. Paras keino välttää väärille sivuille ohjautumista on kirjoittaa itse verkkoselaimeen pankin osoite eli poppankki.fi ja siirtyä näin suoraan pankin sivuille.

Hakukoneet on luotu auttamaan erilaisten sivujen löytymisessä. Usein riittää, kun kirjoittaa muutaman avainsanan ja hakukone tuottaa näihin liittyviä hakutuloksia. Valitettavasti huijaajat ovat tehtailleet sivustoja, jotka hakukonetuloksissa näyttävät osoitteeltaan hyvin samantyyppiseltä kuin oikean pankin sivut. Myös linkin kautta avautuvat sivut on saatettu tehdä hyvin samannäköiseksi kuin pankin oikeat sivut, jotta sivuille tulijaa on helppo harhauttaa antamaan tietojansa.

Paras keino välttää hakukonehuijaukset on kirjoittaa selaimeen www.poppankki.fi tai poppankki.fi, tämä vie suoraan POP Pankin virallisille sivuille.

selain-poppankki
Kirjoita pankin osoite suoraan selaimeen välttääksesi harhautumista huijaussivustoille.

Sivuston ylälaidasta voi turvallisesti siirtyä verkkopankkiin. Toinen turvallinen vaihtoehto hoitaa pankkiasioitaan on käyttää puhelimelle tai tabletille ladattavaa POP Mobiili -sovellusta. Turvallisin tapa tunnistautua POP Pankin palveluihin on POP Avain -tunnistautumissovellus.

Mikäli epäilet tulleesi huijatuksi, ota yhteys välittömästi POP Pankkiisi. Palveluaikojen ulkopuolella voit olla yhteydessä sulkupalveluun 020 333.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä