Hyppää sisältöön
Saapuvissa maksuissa esiintyy viivettä

POP Mobiili on päivittynyt – tilaa ilmoitus korttitapahtumista sekä päivitä omat tietosi

POP Mobiili on POP Pankin ja POP Vakuutuksen yhteinen mobiilisovellus, jonka avulla hoidat pankki- ja vakuutusasiasi helposti ja turvallisesti missä ikinä kuljetkin. POP Mobiili on menestynyt suomalaisten mobiilipankkien sovelluskauppa-arvioinneissa ansaiten keskimäärin arvosanaksi vähintään 4.4. POP Mobiilin 3.0. -versio laajentaa ominaisuuksien valikoimaa entisestään.

Reaaliaikaiset ilmoitusviestit korttitapahtumista

POP Mobiilin uudessa versiossa voit tilata automaattiset ilmoitusviestit toteutuneista POP Visa -korttitapahtumista. Ilmoitusviesti sisältää esimerkiksi kortin nimen, ostopaikan sekä tapahtuman summan. Saat lisäksi EU-lainsäädännön mukaisen ilmoitusviestin EU-alueella tehdyistä muista kuin euromääräisistä korttitapahtumista.

Ilmoitusviestit lisäävät korttimaksamisen turvallisuutta, sillä saat aina reaaliaikaisesti tiedon korttisi käytöstä omaan mobiililaitteeseesi. Viestit saat maksutta käyttöösi POP Mobiilin asetuksissa kohdassa ”Ilmoitukset” ja valitsemalla “Korttitapahtumat”.

Mobiili_puutarha

Tarkastathan omat tietosi

Uudessa POP Mobiili -versiossa voit myös tarkastaa ja päivittää omat tietosi helposti ja nopeasti. Uuden ”Omat tiedot” -osion löydät POP Mobiilista ”lisää” -valinnan alta.

POP Mobiili myös muistuttaa sinua omien tietojen tarkistamisesta, mikäli edellisestä kerrasta on jo aikaa. Tietojen kysymiseen on pankeilla lakiin perustuva velvollisuus tuntea ja tunnistaa asiakkaansa.

Uuden POP Mobiilin version voit arvioida sovelluskaupassa. Voit lisäksi lähettää kehitysideoita sähköpostitse osoitteeseen popmobiili@poppankki.fi.

Lue lisää POP Mobiilista.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä