Hyppää sisältöön

POP Mobiilin 2.2.-versio tarjoaa uusia toiminnallisuuksia, samalla paperisen tunnuslukukortin käyttö poistuu

POP Mobiilissa voi hoitaa kätevästi päivittäisen pankkiasioinnin, rahastosijoitukset sekä vakuutusasiat. POP Mobiilin juuri julkaistu 2.2.-versio laajentaa ominaisuuksien valikoimaa muun muassa tositetoiminnolla ja Visa-valuuttalaskurilla. Samalla paperisen tunnuslukukortin käyttö maksujen vahvistamiseksi poistuu.

POP Mobiilin 2.2.-päivityksessä uutta on muun muassa se, että mobiilipankista voi ottaa tositteen maksutapahtumasta jaettavaksi esimerkiksi sähköpostilla tai pikaviestimillä. Virallisiin tarkoituksiin maksullisen kuitin voi edelleen tilata omasta pankista.  Päivitykseen myös sisältyvän uuden Visa-valuuttalaskurin avulla voi tarkistaa valuuttamääräisen korttitapahtuman arvon jo ennen ostoksen tekemistä. Lisäksi POP Mobiilin viestitoiminnallisuuteen tulee 2.2.-päivityksen yhteydessä lisää vaihtoehtoja.  

Paperisen tunnuslukukortin käyttö maksujen vahvistamiseksi poistuu päivityksen myötä POP Mobiilista. Maksut voi jatkossa vahvistaa POP Mobiilissa POP Avain -tunnuslukusovelluksella. Muutos lisää maksamisen turvallisuutta. POP Avain -tunnuslukusovelluksen voi helposti ladata sovelluskaupasta maksutta. 

 

Kehitystyön kannalta tärkeän palautteen antaminen on vieläkin helpompaa, sillä nyt POP Mobiiliin tulee suoraan sovellusarviointipyyntö. Kehitysideoita voi lähettää osoitteeseen popmobiili (AT) poppankki.fi.  

 


 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä