Hyppää sisältöön

POP Mobiilista on julkaistu nyt uusi 2.1-versio

POP Mobiilin 2.1-versiossa on mahdollisuus luoda tämän päivän turvallisuussuositusten mukaisesti nykyistä pidempi PIN-koodi. Lisäksi POP Mobiilin käytettävyyttä on kehitetty edelleen. 

POP Mobiili 2.1 -versiossa voi luoda itselleen aiempaa pidemmän PIN-koodin. POP Mobiili ehdottaa PIN-koodin vaihtoa automaattisest version päivittämisen yhteydessä. 

PIN-koodi on hyvä vaihtaa pidempään numeroyhdistelmään, sillä mitä pidempi PIN-koodi, sitä turvallisempi se on. Miniminumeromäärä on 4, pisimmillään se voi nyt olla 8 numeroa. 

Vinkit turvallisen PIN-koodin luomiseksi: 

  • Valitse koodiksi yksilöllinen numerosarja.
  • Vältä helposti arvattavia numerosarjoja, esimerkiksi omaa tai perheesi syntymäaikaa tai niiden osia.
  • Peräkkäiset. nousevat tai laskevat numerosarjat eivät ole suositeltavia.
  • Myös näppäimistön suoria pysty- tai vaakarivejä numeroissa kannattaa välttää.
  • Koodi kannattaa aina opetella ulkoa ja vaihtaa säännöllisesti.

Uuden PIN-koodimahdollisuuden ohella POP Mobiilin käytettävyyttä on hiottu edelleen. 

Maksuton POP Mobiili on ladattavissa AppStoresta ja Google Play -kaupasta.  POP Mobiilin yhteydessä kannattaa ottaa käyttöön myös POP Avain -tunnuslukusovellus, jolla on helppo kirjautua sisään sekä POP Mobiiliin että POP Pankin verkkopankkiin ja erilaisiin muihin verkkopalveluihin (mm. KELA). 

POP Mobiilia voi käyttää henkilökohtaisten ja yrityksen päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen. POP Mobiilissa pystyy myös hoitamaan ja seuraamaan rahastosijoituksiaan. 

POP Pankki suosittelee päivittäisen pankkiasioinnin hoitamista ensisijaisesti sähköisesti verkko- ja mobiilipankkien avulla.  On hyvä myös muistaa, että pankkitunnuksia ei pidä luovuttaa ulkopuolisille.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä