Hyppää sisältöön

POP Pankki mukana Hyvä joulumieli -kampanjassa!

Näin joulun alla haluamme levittää hyvää mieltä ja tukea vähävaraisia lapsiperheitä kaikkialla Suomessa. Siksi lahjoitimme Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Punaisen Ristin Hyvä Joulumieli -kampanjaan.

 
Yhteisvastuullisuus on tärkeä osa POP Pankin toimintaa. POP Pankit ovat syntyneet paikallisesta osuustoiminnasta ja siksi juuri paikallisen yhteisön tukeminen on meille erityisen tärkeää. Panostamme paikallisyhteisöjen elinvoimaisuuteen esimerkiksi edistämällä paikallista yrityskulttuuria, tukemalla lasten ja nuorten liikuntakulttuuria ja paikallista tapahtumatoimintaa.
 
Näin joulun aikaan haluamme muistaa erityisesti vähävaraisia perheitä, joille joulun lahja- ja ruokahankinnat voivat olla suuri huolen- ja ahdistuksenkin aihe. Siksi POP Pankki on lahjoittanut Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin perinteiseen Hyvä Joulumieli -kampanjaan, jolla kerätään varoja kotimaan vähävaraisille lapsiperheille. Keräyksellä hankitaan perheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään. Näin vähäosaisemmatkin lapset saavat nauttia joulun taiasta.
 
Hyvä Joulumieli -keräys järjestetään nyt jo 23. kerran ja tänä vuonna sillä tavoitellaan 2 miljoonaa euroa. Lahjakortit jaetaan perheille, jotka ovat hankalassa tilanteessa työttömyyden, sairauden, ylivelkaantumisen, pienten tulojen tai jonkin muun kriisin vuoksi. Apua tarvitsevat perheet on valittu keräyksen järjestäjien ja paikallisten neuvoloiden, sosiaalitoimistojen ja seurakuntien yhteistyönä. Apu menee siis hyvin valituille kohteille.
 
 
Hyvää joulua kaikille!

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä