Hyppää sisältöön
Saapuvissa maksuissa esiintyy viivettä

POP Pankki tukee vähävaraisia lapsiperheitä 10 000 eurolla


Yleinen hintojen nousu on syventänyt vähävaraisten lapsiperheiden ahdinkoa entisestään ja köyhyys koskettaa entistä useampia perheitä. On arvioitu, että vähävaraisessa perheessä asuu tällä hetkellä noin 30 000 lasta enemmän kuin keväällä 2022.

POP Pankki haluaa olla tänäkin vuonna mukana tukemassa lapsiperheitä Hyvä Joulumieli -keräyksen kautta ja tarjota mahdollisimman monelle perheelle mahdollisuuden jouluateriaan.

– Etenkin jouluna eriarvoisuuden kokemukset korostuvat ja köyhyys tuo lapsille ulkopuolisuuden kokemuksia. Haluamme auttaa konkreettisesti ja lahjakorttien avulla voimme tukea yli 140 suomalaista perhettä, jotka kaipaavat apua kipeimmin. Olemme onnellisia siitä, että voimme olla osallisena tuomassa toivoa, kertoo POP Pankin markkinointipäällikkö Hanna Siimes.

Hyvä Joulumieli -keräyksen tavoitteena on tänä vuonna kerätä 1,5 miljoonaa euroa. Varojen avulla ilahdutetaan 21 000 vähävaraista perhettä 70 euron ruokalahjakortilla.
 
Keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhteistyössä Ylen kanssa. Linkki Hyvä Joulumieli -keräykseen  

HJM22_mukana_twitter_1200x675_FI
 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä