Hyppää sisältöön

Seinäjoen Voimistelijoille uusi pääyhteistyökumppani POP Pankista

– Meille on POP Pankissa tärkeää tukea arvojemme mukaista toimintaa. Paikallisen hyvinvoinnin tukeminen toteutuu kirjaimellisesti Seinäjoen Voimistelijoiden toiminnassa, jonka parissa on yli kahdeksansataa voimistelijaa sekä tuhansia tukijoita. Pitkäaikainen sopimus mahdollistaa myös yhteistyön kehittämisen meidän kumppaneidemme välillä, toteaa POP Pankki Kurikan toimitusjohtaja Antti Savola.

Seinajoen_voimistelijat_yhteistyokumppaniksi

Yhteistyösopimuksessa on huomioitu Kyrönmaan ja Lapuan POP Pankin yhdistyminen, pankeista marraskuun lopulla syntyvä POP Pankki Lakeus jatkaa sopimuskumppanina.

– Seinäjoen seutu on yksi uuden POP Pankki Lakeuden ydinalueista. Siksi meille oli luontaista lähteä tähän mukaan jo tässä vaiheessa. Sopimuksessamme on huomioitu erilaiset yhteistyön hyödyntämismahdollisuudet, joten uskomme, että tästä seuraa vielä mukavasti monia liikuttavia toteutuksia, sanoo POP Pankki Lapuan toimitusjohtaja Petri Jaakkola.

– Toiveenamme oli yhteistyökumppani, joka tuntee paikallisen toimintaympäristön ja pystyy sen kautta tukemaan seuran ja hallin kehittämistä. POP Pankin tuella Seinäjoen Voimistelijat voi jatkaa voimisteluolosuhteiden määrätietoista kehittämistä pitkällä tähtäimellä. POP Pankilta saamme varmasti myös isoa tukea pankki- ja rahoitusasioissa erityisesti nykyisessä Covid-19-maailmantilanteessa, sanoo Seinäjoen Voimistelijoiden toiminnanjohtaja Anne Tarpio.

Seinäjoen Voimistelijoiden hallin nimeäminen POP Pankki Areenaksi tapahtuu arviolta lokakuun lopulla.

POP Pankit ovat itsenäisiä osuuspankkeja, joilla on yhteensä reilu 70 konttoria eri puolilla Suomea. POP Pankki Lapuasta ja POP Pankki Kyrönmaasta syntyvällä POP Pankki Lakeudella ja POP Pankki Kurikalla on molemmilla pankkikonttori Seinäjoella. Lisäksi POP Pankki Lakeudella on konttorit Kokkolassa, Vaasassa, Isossakyrössä, Laihialla, Lapualla ja Vähässäkyrössä. POP Pankki Kurikalla on lisäksi konttorit Kurikassa ja Tampereella.

Seinäjoen Voimistelijat on yli 90-vuotias seura. Tavoitteena on tuoda jäsenille iloa ja elämyksiä liikunnan kautta, sekä tuottaa positiivisia yhdessä tekemisen tunteita kaiken ikäisille. Mielestämme liikunnan tarkoituksena on edistää väestön hyvinvointia ja terveyttä, sekä tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä. 

 

Lisätietoja: 

Antti Savola, toimitusjohtaja, POP Pankki Kurikka, 040 552 5692

Petri Jaakkola, toimitusjohtaja, POP Pankki Lapua, 050 571 4262

Kirsi Salo, toimitusjohtaja, POP Pankki Kyrönmaa,  040 650 0411

Anne Tarpio, toiminnanjohtaja, Seinäjoen Voimistelijat ry, 050 314 1432

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä