Hyppää sisältöön

Taimia sairaanhoitohenkilökunnalle, puolisolle, kirjailijoille ja suklaalle

4H-liiton Taimiteon nuoret aloittivat kesäkuun alussa POP Pankin viiden hehtaarin istutusurakan Yli-Iin Kynkäänsuolla. POP Pankki on kerännyt Kiitollisuuden metsä -kampanjasivuilleen suomalaisten kiitoksia. Kiitokset saavat nimikkopuunsa suolle perustettavaan, hiilinielunakin toimivaan virkistysmetsään. Vielä ehtii kiittämään!

 

picture-metsä-2
Kiitollisuuden metsä -projektissa ihmisten jakamat kiitollisuuden aiheet saavat nimikkopuunsa Kynkäänsuolle. 

 

Kiitollisuuden metsän tähän mennessä keräämillä useilla sadoilla kiitoksilla on muistettu muun muassa omaa perhettä, naapurin miestä, kotikissoja, vegaaniruoan kokeilijoita, kraanavettä, suklaata, painonpudottajia sekä koiransa jätteet korjaavia omistajia. Henkilöitä on mainittu sekä nimellä että lempinimellä.

Myös eri ammattiryhmiä on muistettu lämpimällä ajatuksella. Esimerkiksi bussinkuljettajia, terveydenhuollon ammattilaisia, rajavartijoita, hätäkeskuspäivystäjiä, kirjailijoita, suomentajia, jätehuollon ja päiväkotien työntekijöitä on kiitetty arvokkaasta työstä.

Kiitosten esittämistä ei ole rajattu; myös sosiaalisessa mediassa on voinut huikata muistamisensa. Kiitosten muoto on ollut vapaa. Esimerkiksi nimimerkki Postimiehen kiitosviesti kuuluu ytimekkäästi ”Kiitos naapurille kun on niin ihana ja auttaa aina kaikessa”. Kiitolliset ensimmäisen oman kodin omistajat puolestaan muotoilivat ajatuksensa kauniiksi runoksi ”Nelkyt vuotta yhteistä matkaa - sydän sydämessä, käsi kädessä - on iloista jatkaa. Iloa ja onnea jaatte myös muille - apua annatte ja päiviin valoa tuotte. Ilman Teitä ei olisi meillä kotia omaa, pientä pihaa ja talonpätkää somaa. Isoimmat kiitokset meiltä - löydätte kunniaksenne puuntaimen - kun kuljette yhdessä Suomen teitä. Rakkaimmat onnittelut hääpäivänänne!”.

– Kampanjassa annettuja kiitoksia on ollut ihana lukea. Taimien istuttajat ryhtyvätjo istutuspuuhiin, mutta vielä ehtii hyvin mukaan antamaan kiitoksensa. Taimi istutetaan niin suklaalle kuin Stephen Kingille, mikä vain on tuottanut iloa päivään, lupaa Kiitollisuuden metsä -kampanjasta vastaava POP Pankin markkinointipäällikkö Hanna Siimes.  

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä