Hyppää sisältöön

Uusia säästämisen ja sijoittamisen tuotteita POP Pankin asiakkaille

POP Pankki tuo asiakkaillensa uuden POP Tarmo -rahaston sekä POP Kapitalisaatiosopimuksen. Molemmat tuotteet soveltuvat hyvin pitkäjänteiseen säästämiseen.

POP Tarmo -rahaston varoista suurin osa on sijoitettuna kansainvälisesti osakkeisiin. Loppuosa rahastosta on sijoitettuna korkosidonnaisiin instrumentteihin, korkorahastoihin ja käteiseen. POP Tarmoa suositellaan korkeahkoa tuottoa tavoittelevalle säästäjälle, jolla on kykyä sietää lyhyellä aikavälillä suuriakin arvonvaihteluita. 

“Usealle asiakkaalle kuukausittain tapahtuva säännöllinen säästäminen on vaivattomin, yksinkertaisin ja käyttökelpoisin tapa kartuttaa varallisuutta. Tavoitetta kohden on helppo edetä, kun on etukäteen laatinut suunnitelman jatkuvasta säästämisestä”, sanoo säästämisen ja sijoittamisen kehityspäällikkö Ilkka Kauppinen.

POP Pankin toinen uusi tuote on POP Kapitalisaatiosopimus, joka on monipuolinen pitkäaikaiseen säästämiseen tarkoitettu sopimus. Sillä saa yhdellä sopimuksella joustavamaksuisen, sijoituskohteiltaan monipuolisen, suursijoittajan tavanomaisesti saamia hyötyjä tarjoavan ja verotuksellisia etuja sisältävän paketin. POP Kapitalisaatiosopimuksella voi huolehtia omasta taloudesta pitkäjänteisesti ja varautua tulevaan.

POP Tarmoon voi tehdä ennakkomerkintöjä 25.4.-22.5.2022 varaamalla ajan konttoriin tai POP Verkkohetkeen, ja 23.5.2022 lähtien merkintöjä voi tehdä myös verkkopankissa ja POP Mobiilissa. POP Kapitalisaatiosopimusta varten voi varata ajan POP Pankin asiantuntijalle sopivan sopimuksen muotoilua varten.

Tutustu tarkemmin uuteen POP Tarmoon

Tutustu tarkemmin POP Kapitalisaatiosopimukseen

Kyseessä ei ole sijoitusneuvonta tai suositus ostaa kyseisiä tuotteita. POP Rahastoja hallinnoi Sp-Rahastoyhtiö Oy. Rahastojen historiallinen kurssikehitys ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahaston arvo voi nousta tai laskea. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä. POP Kapitalisaatiosopimuksen myöntää Sp-Henkivakuutus Oy, joiden asiamiehinä POP Pankit toimivat.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä