Hyppää sisältöön

Matkalla mahdollisuuksiin on nuorten oma taloustapahtuma

Millaisesta tapahtumasta on kysymys?

"Päätimme viime vuonna Etelä-Pohjanmaan alueella toimivien POP Pankkien kanssa toteuttaa kaksivuotisen kampanjan, jonka tarkoituksena on rakentaa positiivista, välittävää ja helposti lähestyttävää mielikuvaa POP Pankista nuorten asiakkaiden keskuudessa. Esittelimme ideaa SeAMK:n kulttuurituotannon ensimmäisen vuoden opiskelijoille ja pyysimme heitä suunnittelemaan ja toteuttamaan meille kampanjaan sopivan tapahtuman", kertoo POP Pankki Pohjanmaan Kari Hernesniemi.

"Matkalla mahdollisuuksiin -tapahtuma järjestetään 26.4.2024 Seinäjoella Kalevan navetan Hugo-salissa, joka on oikein sopiva paikka tällaiselle noin 200 henkeä vetävälle tapahtumalle. Tapahtuma järjestetään pelkästään live-tapahtumana tällä kertaa"

"Tapahtuma on suunnattu kaikille toimialueemme nuorille aikuisille, joita kiinnostaa oma talous, unelmien tavoittelu ja toteuttaminen ja tietenkin se, millaista apua pankilla on tarjota nuoren matkalla mahdollisuuksiin."

Tapahtumassa on mahdollisuus kuulla POP Pankin ja LähiTapiolan toiminnasta, sekä muun muassa saada vinkkejä vastuullisesta rahankäytöstä ja säästämisestä. Matkalla mahdollisuuksiin on ikärajaton ja alkoholiton. Tapahtuman pääesiintyjänä lavalle nousee Sointu Borg, joka käsittelee puheenvuorossaan omaa uraansa ja unelmiaan.

Matkalla mahdollisuuksiin

Miksi tapahtuman esiintyjänä on juuri Sointu Borg?

"Sointu tuli ehdotuksena tapahtuman tuottajakumppaniltamme SeAMK:n opiskelijoilta. Sointu on voimakas ja värikäs persoona, toisin sanoen nuoria puhutteleva henkilö, joten mielestäni hän sopii hyvin tähän meidän kampanjamme kick-off-tapahtuman keulahahmoksi."

Mitä tavoitteita tapahtumalle on?

"Tupa tietenkin täyteen ja mielenkiintoisia juttutuokioita nuorten aikuisten kanssa. Olisihan se mukana jos sieltä muutama tulisi piipahtamaan ihan vaikka POP Taloushetkessäkin."

POP Taloushetkessä voi POP Pankin asiantuntijan kanssa käydä läpi oman taloustilanteensa kokonaisvaltaisesti ja tehdä esimerkiksi säästämissuunnitelman oman unelmansa toteuttamiseksi. 

Millaista tapahtuman järjestäminen on ollut tähän mennessä?

"Olen ollut järjestämässä useampia tapahtumia, aina muutaman kymmenen hengen sijoitusillasta hybriditapahtumiin ja toistasataa ihmistä vetävään naistenpäivän iltatapahtumaan. Nyt on ollut mielenkiintoista nähdä, miten tapahtumatuotantoon erikoistuneet nuoret opiskelijat homman vetävät."

"Muutama asia on tullut itsekin opittua tässä enemmän sivusta seuranneena. Olemme kollegani POP Pankki Lakeuden Jenna Tapolan annettu joitain vinkkejä opiskelijoille, mutta emme ole kuitenkaan halunneet liikaa ottaa asioissa roolia."

POP Pankki tarjoaa monipuolisia palveluja nuorille sekä opiskelijoille aina käyttelytilistä säästämisen ratkaisuihin. POP Debit Online -maksukortti sekä Google Pay ja Apple Pay -maksumahdollisuudet 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä