Hyppää sisältöön

Näin POP Taloushetki auttaa arjen taloussuunnittelussa

POP Taloushetkessä saat kokonaisvaltaista talousneuvontaa verkossa tai konttorilla. Maksutonta palvelua kannattaa hyödyntää säännöllisesti.

1) Henkilökohtainen talous ja suunnitelmat kuntoon

POP Taloushetki on tarkoitettu henkilökohtaisen taloutesi, suunnitelmiesi ja haaveidesi läpikäymiseen. Olipa tähtäimessäsi kesämökin hankinta tai pitkäaikaisen säästämisen aloittaminen, pankkisi asiantuntija kuuntelee sinua ja ehdottaa toimenpiteitä, joiden avulla voit saavuttaa haluamasi. Tapaamisessa käydään läpi myös päivittäiset pankkipalvelusi, kuten tilit ja kortit, ja päivitetään ne tarvittaessa. Asiantuntijat neuvovat mielellään myös erilaisten palveluiden, kuten verkkopankin tai mobiilisovelluksen, käytössä. Suosittelemme varaamaan ajan POP Taloushetkeen vähintään kolmen vuoden välein tai kun elämäntilanteesi muuttuu. POP Taloushetki voidaan järjestää konttorilla tai verkkotapaamisena.

2) Apua säästämisen suunnitteluun

Olipa haaveissasi oma koti, eläkepäivät tai lomamatka, POP Taloushetkessä räätälöidään sinulle sopiva säästämisen suunnitelma yhdessä asiantuntijan kanssa. Asiantuntija kartoittaa, millainen säästäjä ja sijoittaja olet sekä millaiset tavoitteet sinulla on säästämiseen. POP Pankin laajasta valikoimasta löytyy varmasti sinun tarpeisiisi sopiva säästökohde. Perinteisten osake- ja korkorahastojen lisäksi kauttamme on mahdollista sijoittaa esimerkiksi kiinteistörahastoihin.

3) Varmuutta riskitilanteisiin

Joskus elämän arvaamattomat tapahtumat voivat mietityttää: vaikkapa miten asuntolainan takaisinmaksun käy, jos sairastuu äkillisesti tai menettää työpaikkansa. Pankilla on tarjota riskitilanteisiin erilaisia ratkaisuja koko perheen talouden tukemiseksi, esimerkiksi lainaturvat. Riskitilanteisiin varautumisesta voi keskustella POP Taloushetkessä.

4) Neuvoa rahoituksen hakemiseen

Ehkä tarvitset lainaa remonttiin tai auton vaihtamiseen tai mietit, kuinka suuri asuntolaina sinulle voidaan myöntää. POP Taloushetken tilannekartoitus voi auttaa. Asiantuntijan kanssa on hyvä miettiä esimerkiksi, miten voit rahoittaa haaveilemasi kesämökin tai veneen asuntolainan maksun ohessa. Lainahakemus vaikka oman unelmakodin hankintaan voidaan tehdä saman tien POP Taloushetkessä.

5) Mahdollisuus juridisiin neuvoihin

POP Taloushetkessä voit asiantuntijamme kanssa pohtia tarpeitasi juridisille neuvoille. Halutessasi voimme varata ajan POP Pankin pankkijuristeille, jotka voivat auttaa sinua muun muassa testamentin ja edunvalvontavaltuutuksen kanssa.

Varaa POP Taloushetki

Artikkeli on julkaistu Koivunlehti nro 3/2021; toimittaja Elina Vironen
Asiantuntijana Hanna Lehtonen, myynnin kehityspäällikkö, POP Pankki

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä