Hyppää sisältöön

Pesukone rikki – pikalaina apuna yllättävissä tilanteissa

Elämä on täynnä yllätyksiä, välillä iloisia ja joskus vähemmän iloisia, kuten pesukoneen sanoessa sopimuksen irti. Odottamattomiin tilanteisiin saattaa tarvita rahoitusta nopeasti.

Pesukone hajoaa, lemmikki täytyy viedä eläinlääkäriin tai kotona tulee vastaan yllättävä remonttitarve – elämä tuo eteensä yllättäviä menoja, joihin ei aina voi varautua. Tällöin vakuudeton kulutusluotto tuo joustoa talouteen ja on helppo tapa saada rahoitusta nopeasti.

POP Pikalaina on 2000‒20 000 euron suuruinen vakuudeton kulutusluotto, jota voi hakea 23 vuotta täyttänyt hyvän maksuhistorian omaava henkilö – näistä syistä pikalaina on oiva vaihtoehto elämän yllättävissä tilanteissa:

1. Nopea

Kun jotain odottamatonta tapahtuu, rahaa saattaa tarvita nopealla aikataululla – esimerkiksi uuden pesukoneen hankintaa ei voi odottaa määräänsä pidempään. POP Pikalainaa on nopeaa hakea ja saada. Voit saada lainasumman tilillesi kokonaisuudessaan jopa saman arkipäivän kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä.

2. Helppo hakea

Lainahakemuksen saat täytettyä helposti verkossa. Jotta voit hakea lainaa, sinun tulee tunnistautua joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lainahakemuksessa kysyttyjen tietojen lisäksi sinulta voidaan pyytää tositetta tuloistasi.

3. Läpinäkyvä ja selkeä

Vaikka yllättäviä tilanteita sattuukin elämän varrella, POP Pikalainan kulut eivät yllätä. Näet kaikki lainaan liittyvät kulut kokonaisuudessaan ennen kuin hyväksyt sopimuksen. Myös lainan maksaminen on selkeää, sillä saat kerran kuukaudessa laskun, josta näet jäljellä olevan lainasumman sekä kuukausierän suuruuden ja eräpäivän.

4. Joustava

Kun odottamaton tilanne on taklattu, maksat lainaasi takaisin lainan hakemisen yhteydessä sovitun maksusuunnitelman mukaisesti. Pääset siis itse vaikuttamaan takaisinmaksuaikaan ja näin myös kuukausierien suuruuteen. Voit myös milloin vain maksaa kuluitta lainaasi takaisin nopeammin tai kokonaan pois.


Ennen uuden lainan hakemista, muistathan pohtia omaa maksukykyäsi. Esimerkiksi lainalaskurin avulla näet kätevästi lainasumman, takaisinmaksuajan, takaisin maksettavien kuukausierien määrän ja suuruuden sekä lainan kokonaissumman kaikkine kuluineen.

Lue lisää POP Pikalainasta

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä