Hyppää sisältöön

Yrityksen POP Taloushetki tukee yrittäjää tulevaisuuden suunnitelmien toteuttamisessa

Yrittäjä, kaipaisitko tukea muutosten keskellä? Yrityksen POP Taloushetki on tapaaminen, jossa käydään pankin asiantuntijan kanssa kokonaisvaltaisesti läpi yrityksesi taloudellinen tilanne ja tulevaisuuden suunnitelmasi.

Olipa yrityksesi tavoitteena kasvaa, tehdä investointeja tai esimerkiksi valmistautua omistajanvaihdokseen, POP Taloushetkessä tarjoamme apuamme ja ratkaisuja. Tapaamisessa käymme läpi seuraavat asiat:

  • Yrityksesi nykytilanne. Voit kertoa omin sanoin tai tukimateriaalin avulla yrityksesi liiketoiminnasta ja sen kehittymisestä.
  • Tulevaisuuden näkymät. Liiketoimintaympäristö ja sen myötä tavoitteet muuttuvat jatkuvasti. Tapaamisessa käymme läpi yrityksesi tulevaisuuden suunnitelmia ja tavoitteita, ja etsimme ratkaisut näiden toteuttamiseksi. Varmistamme samalla, että yritykselläsi on käytössään kaikki tavoitteita tukevat palvelut.
  • Mahdolliset haasteet. Kartoitamme näköpiirissä olevat haasteet ja autamme niihin varautumisessa.  

Haluamme olla yrityksesi kumppanina sen kaikissa vaiheissa.  Asiakkaillemme ilmaista POP Taloushetken talousneuvontaa kannattaakin hyödyntää säännöllisesti. Tapaaminen voidaan järjestää joko konttorilla tai etätapaamisena POP Verkkohetken avulla, kuinka itse haluat.  

Varaa aika POP Taloushetkeen 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä