Verkkopankki

POP Pankin käyttäjäystävällinen verkkopankki mahdollistaa päivittäisten raha-asioiden hoitamisen, rahastomerkintöjen tekemisen ja yhteydenpidon pankkiin turvallisesti ja vaivattomasti.

Verkkopankin lisäksi voit hoitaa päivittäisiä raha-asioita myös mobiilipankin avulla.

Tutustu verkkopankkiin alla olevien vinkkien avulla.

Ja muistathan, että saat myös verkkopankissa kattavat käyttöohjeet pulmatilanteisiin klikkaamalla sivulla olevaa kysymysmerkkiä.

Verkkopankkiohjeita

Etusivulla näytetään kooste pankkipalveluistasi sekä ilmoituksista, tiedotteista ja sinulle pankista tulleista viesteistä.  Etusivulta voit siirtyä eri toimintoihin joko ylävalikon linkeistä tai etusivun eri osioissa olevilla painikkeilla. Muokkaa verkkopankkia – toiminnossa voit määritellä palvelun aloitussivun. Muokkaa verkkopankkia – toimintoon pääset viemällä hiiren osoittimen näytön yläosassa näkyvän nimesi kohdalle.  Aloitussivu voi olla Tilitiedot (oletus), Varat tai Sijoittaminen. Em. toiminnossa voit myös muuttaa omia tietojasi, palveluasetuksia sekä ottaa käyttöön lisäturvaominaisuuksia, kuten maksun lisävahvistus ja maksujen maarajoitus.
 
Tilit ja kortit – osion etusivulla näytetään kooste tilien saldoista ja käyttövaroista, niiden tilien osalta, jotka olet halunnut näytettävän verkkopankissasi. Kunkin tilin tai kortin kohdalta pääset tarkastelemaan ko. tilin tai kortin tarkempia tietoja ja tapahtumia.
Tältä sivulta pääset myös siirtymään joko uuden maksun tekemiseen tai uuden kortin hakemiseen ko. osioissa olevilla toimintopainikkeilla.
Maksut – osion etusivulla näytetään kooste vahvistettavista ja erääntyvistä maksuista sekä e-laskuista. Osion ylävalikossa olevien linkkien kautta pääset kätevästi siirtymään eri osioiden välillä. Maksut – osiossa voit maksujen maksamisen lisäksi tehdä uusia e-laskusopimuksia tai tarkastella sinulle tulleita e-laskuja.
Lainat – osion etusivulla näytetään kooste sinulla olevien lainojen saldoista. Osion etusivun kautta pääset myös siirtymään lainalaskureihin tai tekemään lainahakemuksen. Lainat – osiossa voit myös tarkastella mm. lainasi korkoja ja maksueriä.
Sijoitukset – osion etusivulla näytetään kooste sinulla olevasta varallisuudesta jaoteltuna eri varallisuuslajeihin, kuten esim. käyttötilit, säästö- ja sijoitustilit, vakuutussäästäminen ja rahastot. Etusivulta pääset suoraan siirtymään joko rahastojen merkitsemiseen tai tarkastelemaan tietyn rahaston tarkempia tietoja. Etusivulla olevien painikkeiden avulla pääset näppärästi avaamaan sijoitustilin tai siirtymään rahastosäästölaskuriin.
Kunkin varallisuuslajin tarkempia tietoja, esim. rahastojen arvonmuutosta, pääset tarkastelemaan ko. varallisuuslajin linkistä.

Tilaa verkkopankkitunnukset

Voit ottaa verkkopankin käyttöön tekemällä siitä sopimuksen pankkisi kanssa. Saat sopimuksen teon yhteydessä käyttäjätunnuksen ja avainlukukortin.

Tilaa tunnukset pankistasi