Verkkopankissa hoidat raha-asiasi ajasta ja paikasta riippumatta.

POP Pankin helppokäyttöinen verkkopankki tekee päivittäisten raha-asioiden hoitamisesta turvallista ja vaivatonta.

Tilaa tunnukset

POP Pankin verkkopankki on vaivaton ja moderni tapa hoitaa pankkiasiat. Verkkopankkiin voit kirjautua milloin vain tietokoneen tai mobiililaitteen avulla. Verkkopankissa voit hoitaa kaikki pankkiasiasi laskujenmaksamisesta lainanhakuun ja rahastomerkintöihin. Seuraa tilitapahtumia, hae tai sulje kortteja, ja rekisteröi mobiilisovelluksesi. Kaikki yhdessä paikassa.

Viesti turvallisesti

Nykyään liikkeellä on monenlaisia huijareita, ja sähköpostiin tai puhelimeen tulevien viestien kohdalla on syytä olla tarkkana. Kun pankki viestii sinulle tärkeistä asioista, se tapahtuu turvallisesti verkkopankin kautta. Pankin lähettämissä viesteissä ei koskaan olekaan linkkejä ulkoisille sivuille, ainoastaan kehotus lukea verkkopankin viestit. Verkkopankista voit myös itse lähettää viestin pankkiisi.

Näin hankit verkkopankkitunnukset

Verkkopankkia varten tarvitset oman verkkopankkitunnuksen ja itse määrittämäsi salasanan ja erillisen tunnistautumisvälineen (POP Avain -tunnuslukusovellus ja avainlukukortti).

Saat nämä käyttöösi solmimalla oman POP Pankkisi kanssa verkkopankkisopimuksen. Sopimuksen solmittuasi saat tunnukset, joilla pääset kirjautumaan verkkopankkiin ja POP Mobiiliin ja voit rekisteröidä POP Avain -tunnuslukusovelluksen.  

Tilaa verkkopankkitunnukset

Pankkiasiat voi hoitaa myös mobiilisti

Verkkopankin lisäksi voit hoitaa päivittäisiä raha-asioita myös POP Mobiili -mobiilipankin avulla. Lue lisää POP Mobiilista ja POP Avaimesta näiden omilta sivuilta. Molemmat sovellukset voi ladata ilmaiseksi puhelimen sovelluskaupasta.

Ohjeita verkkopankin käyttöön

Tutustu verkkopankkiin alla olevien vinkkien avulla. Muistathan, että kattavat käyttöohjeet verkkopankin toimintoihin löydät suoraan verkkopankista. Napsauta vain verkkopankin oikeassa yläreunassa olevaa kysymysmerkki-kuvaketta.

Verkkopankkiohjeita

Etusivulla näytetään kooste pankkipalveluistasi sekä ilmoituksista, tiedotteista ja sinulle pankista tulleista viesteistä.  Etusivulta voit siirtyä eri toimintoihin joko ylävalikon linkeistä tai etusivun eri osioissa olevilla painikkeilla. Muokkaa verkkopankkia – toiminnossa voit määritellä palvelun aloitussivun. Muokkaa verkkopankkia – toimintoon pääset viemällä hiiren osoittimen näytön yläosassa näkyvän nimesi kohdalle.  Aloitussivu voi olla Tilitiedot (oletus), Varat tai Sijoittaminen. Em. toiminnossa voit myös muuttaa omia tietojasi, palveluasetuksia sekä ottaa käyttöön lisäturvaominaisuuksia, kuten maksun lisävahvistus ja maksujen maarajoitus.
 
Tilit ja kortit – osion etusivulla näytetään kooste tilien saldoista ja käyttövaroista, niiden tilien osalta, jotka olet halunnut näytettävän verkkopankissasi. Kunkin tilin tai kortin kohdalta pääset tarkastelemaan ko. tilin tai kortin tarkempia tietoja ja tapahtumia.
Tältä sivulta pääset myös siirtymään joko uuden maksun tekemiseen tai uuden kortin hakemiseen ko. osioissa olevilla toimintopainikkeilla.
Maksut – osion etusivulla näytetään kooste vahvistettavista ja erääntyvistä maksuista sekä e-laskuista. Osion ylävalikossa olevien linkkien kautta pääset kätevästi siirtymään eri osioiden välillä. Maksut – osiossa voit maksujen maksamisen lisäksi tehdä uusia e-laskusopimuksia tai tarkastella sinulle tulleita e-laskuja.
Lainat – osion etusivulla näytetään kooste sinulla olevien lainojen saldoista. Osion etusivun kautta pääset myös siirtymään lainalaskureihin tai tekemään lainahakemuksen. Lainat – osiossa voit myös tarkastella mm. lainasi korkoja ja maksueriä.
Sijoitukset – osion etusivulla näytetään kooste sinulla olevasta varallisuudesta jaoteltuna eri varallisuuslajeihin, kuten esim. käyttötilit, säästö- ja sijoitustilit, vakuutussäästäminen ja rahastot. Etusivulta pääset suoraan siirtymään joko rahastojen merkitsemiseen tai tarkastelemaan tietyn rahaston tarkempia tietoja. Etusivulla olevien painikkeiden avulla pääset näppärästi avaamaan sijoitustilin tai siirtymään rahastosäästölaskuriin.
Kunkin varallisuuslajin tarkempia tietoja, esim. rahastojen arvonmuutosta, pääset tarkastelemaan ko. varallisuuslajin linkistä.