Vinkkejä talouden tasapainottamiseen

Kun opiskelukaverinasi on POP Pankki, raha-asioista ei tarvitse stressata ja voit keskittyä henkisen pääomasi kartuttamiseen. Meiltä saat kaikki mitä raha-asioidesi hoitamiseen tarvitset.

Opiskeluaika merkitsee usein suurta elämänmuutosta: on maisemanvaihtoa, uudet rutiinit, uusia ystäviä, täysin uusiksi menevät raha-asiat tukilomakkeineen ja paperipinoineen...

Me autamme sinua loikkaamaan itsenäiseen elämään. Tältä sivulta löydät vinkkejä opiskelijan taloudenhoitoon, sekä esimerkkejä palveluista, joilla autamme sinua tulevaisuuteen. 

Käväise konttorilla

Opiskelijan talousvinkit

#1
Tilaa laskut e-laskuna verkkopankkiin, niin laskut eivät hautaudu luentomuistiinpanojen tai kebab-kääreiden sekaan. Vältät turhaa papereiden pyörittelyä ja voit maksaa ne suoraan verkkopankissa tai POP Mobiilissa ilman säheltämistä viitenumeroiden kanssa. Mobiilissa voit tilata myös ilmaisen ilmoituksen saapuneesta laskusta.

#2

Opiskelupaikka on monesti jossain muualla kuin kotikulmilla äidin helmoissa. Varsinkin opiskelun alkuvaiheissa kämppä saattaa muuttua tiuhaan, ja opiskelijaboksista puuttua verkkoyhteys -eikä läppärikään ole itsestäänselvyys. Kirjastossa tuskin haluat pankkiasioitasi hoitaa, jotenota käyttöösi POP Mobiili. Sillä hoidat pankkiasiat ihan missä ja milloin vain - niin luentojen välissä kuin fuksiaistantereellakin. Kun otat POP Mobiilin rinnalle POP Avaimen, voit myös vahvistaa laskut ilman paperista tunnuslukulistaa. 

#3

Vahingot voivat käydä kalliiksi. Kannattaa siis varautua etukäteen. Vuokraisännätkin ovat suosiollisempia, kun vilautat vakuutussopimusta. POP Vakuutuksesta saat opiskelijan kotivakuutuksen edullisesti.

#4

Harva opiskelija ajattelee asunnon ostamista tai asuntosäästämistä, vaikka se todella kannattaisi. ASP-säästäminen on tarkoitettu 15–39-vuotiaille ensiasunnon ostajille. ASP-säästäjänä saat säästöillesi korkeinta mahdollista verotonta korkoa ja lainalle valtiontuen. Pienikin säästösumma poikii hyvin. Tärkeintä on aloittaminen.