Opiskelijan talous

Opiskeluaika merkitsee usein maisemien vaihtoa, ensiaskeleita itsenäiseen elämään ja suuria odotuksia tulevaisuuden suhteen. Kun opiskelukaverinasi on POP Pankki, voit keskittyä päänsisäisen pääomasi kartuttamiseen. Meiltä saat kaikki mitä raha-asioidesi hoitamiseen tarvitset.

Kysy lisää POP Pankistasi

POP Visa Credit/Debit

Opiskelijalle päivittäismaksamisen paras yhdistelmä! Voit maksaa kortillasi kotimaassa, ulkomailla sekä verkkokaupoissa. Voit itse maksamistilanteessa valita meneekö maksu suoraa pankkitililtäsi (Debit), vai hyödynnätkö kortin maksuaikaa ja mahdollisesti luottoominaisuutta (Credit). Credit-ominaisuudella maksetuille ostoksille saat keskimäärin 40 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
Jos haluat, voit maksaa ostosi sinulle sopivissa osissa valitun minimilyhennysprosentin mukaan, joka antaa joustoa opiskeluun.
Luotto-ominaisuuden käytöstä veloitetaan tilinhoitomaksu ja luottokorko. Opiskelijalle myönnettävässä Visa Credit/Debit -kortissa on aina 1000 euron luottoraja, joka toimii samalla myös Credit-puolen kuukausittaisena käyttörajana.

Voit saada Visa Credit/Debit -kortin kun:

  • opiskelet yliopistossa, korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa
  • olet täyttänyt 20 vuotta, ja suorittanut vähintään 90 opintopistettä
  • sinulla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä

Lue lisää korteista

POP Visa Debit 

Visa Debit -kortilla on suora yhteys omaan käyttötiliisi Suomessa, ulkomailla ja verkkokaupoissa. Kortilla tehdyt ostokset ja käteisnostot veloitetaan suoraan korttiin liitetyltä pankkitililtäsi. Käteisnostoja voit tehdä Otto.- ja Visa-tunnuksin merkityillä automaateilla. Kortti on hyvä apu opiskelijan arkeen.

Voit saada oman POP Pankkisi myöntämän Visa Debit -kortin, jos

  • olet vähintään 18-vuotias
  • luottotietosi ja raha-asiasi ovat kaikin puolin hyvässä
    kunnossa

Verkkopankki

Verkkopankki mahdollistaa päivittäisten raha-asioiden hoitamisen turvallisesti opiskeluaikanasi. Sen kautta hoituvat tilin saldon ja tilitapahtumien tarkistaminen, laskujen maksaminen, rahastomerkintöjen tekeminen, kortin käytön seuraaminen ja yhteydenpito pankkiin helposti ja vaivattomasti missä ja milloin vain. Tarvitset vain käyttäjätunnuksen ja salasanat, jotka saat tehdessäsi verkkopankkisopimuksen. Verkkopankki on mobiilioptimoitu, eli voit käyttää sitä millä päätelaitteella tahansa. Arjen helpotusta opiskeluun.

Lisätietoa verkkopankista

Mobiilipankki

 

POP Pankin mobiilipankkisovelluksella pankkiasiasi hoituvat helposti arjen kiireessä myös opiskeluaikana. Sovellus on ladattavissa sovelluskaupasta omalle laitteelle. Voit tarkistaa omalla laitteellasi ilman tunnuslukua helposti ja nopeasti tilien saldoja ja korttien käyttövaroja, selata tilitapahtumia, tarkastella lainatietoja ja tehdä tilisiirron omalle tilille sekä vastaanottaa ilmoitusviestejä saapuneista e-laskuista. Karttapalvelun avulla löydät lähimmät POP Pankin konttorit ja Otto-automaatit. Kiireisen opiskelijan työkalu.

Lisätietoa mobiilipankista

 

E-lasku

Voit tilata laskut e-laskuina suoraan verkko- ja moniilipankkiin. E-lasku on helppo ja vaivaton tapa hoitaa laskujen maksaminen. Laskut saapuvat suoraan verkkopankkiisi. E-lasku helpottaa opiskelijan arkea.

Lue lisää e-laskusta

Opintolaina

Opiskelu on erityistä aikaa elämässä. Mutta ei sen liian tiukkaa rahallisesti tarvitse olla. POP Pankin opintolainan turvin voit keskittyä opiskeluihin ilman turhia rahahuolia. Tule keskustelemaan kanssamme opintolainasta, kun olet saanut KELA:lta opintotukipäätöksen. Voit tehdä opintolainahakemuksen omassa verkkopankissasi tai varata ajan lainaneuvotteluun omaan konttoriisi.

Lue lisää opintolainasta

ASP-tilillä säästät ensiasuntoon

Oma koti on usean suomalaisen unelma nuoresta iästä lähtien. Haaveet saa todeksi kätevän POP Pankin ASP-tilin avulla. ASP eli asuntosäästöpalkkiojärjestelmä on tarkoitettu 15–39-vuotiaille ensiasunnon ostajille. Jos avaat ASP-tilin yhdessä puolisosi kanssa, riittää kun toinen teistä täyttää ikärajavaatimuksen. ASP-tilin mekaniikka on hyvin yksinkertainen: säästät ASP-tilille 10 % asunnon hinnasta ja POP Pankki lainaa loput. Tilille maksettavan koron ja lisäkoron saat verottomana. Lisäksi saat valtion myöntämän korkotuen ASP-lainalle.

Lue lisää ASP-tilistä