Palvelut ja edut opiskelijalle

Kun opiskelukaverinasi on POP Pankki, raha-asioista ei tarvitse stressata ja voit keskittyä täysillä elämään! Meiltä saat kaiken mitä raha-asioidesi hoitamiseen tarvitset - rennosti ja helposti.

Opiskelijana nautit halvoista hinnoista, monista eduista ja Suomen rennoimmasta asiakaspalvelusta! Emme ole turhaan tulleet valituksi Suomen parhaaksi pankiksi jo kahdeksatta kertaaTältä sivulta voit tutustua tarkemmin siihen, mitä kaikkea meiltä löytyy opiskelijalle!

Opiskelijan ykköstuotteet

Opintolainan hakeminen kannattaa! Se on halvinta lainaa mitä elämässäsi tulet saamaan. Lisäksi voit saada tuhansia euroja opintolainahyvitystä Kelalta. Poista siis turhat rahahuolet ja keskity täysillä elämään!

Lue lisää

Yhdistelmäkortti on askel aikuisuuteen. Opiskelijana saat POP Visa Credit/Debit -kortin, vaikka sinulla ei vielä olisikaan aivan säännöllisiä tuloja. Pieni askel opiskelijalle, suuri askel opiskelijan taloudelle!

Lue lisää

ASP-tili on opiskelijan ykkösvalinta ensiasuntoon säästämiseen. Säästä tilille 10 % asunnon hankintahinnasta, me lainaamme loput ASP-lainana! ASP-lainan edut ei muuten heti lopu: alhainen korko, korkotuki, lisäkorko, maksuton valtiontakaus...

Lue lisää

Vuokra-asuminen on monelle keskeinen osa opiskeluelämää. Vuoravakuustili on enemmän kuin näppärä vaihtoehto sovitun vuokravakuuden tallettamiseen!

Lue lisää

Kotivakuutus on tärkeä vakuutus jokaiselle - myös opiskelijalle. Turvaamalla omaisuutesi nautit elämästä levollisemmin mielin. POP Vakuutuksen kotivakuutuksesta saat jopa  20 %:n alennuksen!

Lue lisää

Digitaaliset palvelut vain klikkauksen päässä

Opiskeluaika on vauhtia täynnä. Tapahtumia, reissaamista, pitkiä iltoja palautusten parissa... Aika voi usein olla kortilla. Digitaalisten palveluidemme avulla säästät aikaa ja asioit näppärästi missä ikinä liikutkin.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Opiskeluun, opintotukeen ja opintolainaan liittyy hurjasti kysymyksiä. Ei hätää, löydät vastauksia UKK-sivultamme! Jos sieltä ei löydy vastausta, laita meille viestiä tai kysy chatissa.

Opiskelijan tietopaketti