POP Pankki on ihmisten pankki

Olemme vahva ja rohkea suomalainen pankkiyhteisö. Pankin tarina on aina ihmisten tarina. Meitä ei ole olemassa ilman asiakkaitamme. Haluamme olla teidän luottamuksenne arvoisia.

Saamme luottamuksen olla mukana ihmisten elämän eri vaiheissa. Olemme asiantuntija ja neuvonantaja isojen kysymysmerkkien edessä. Todistamme ilot ja surut, joskus jopa useassa sukupolvessa. Siksi meille pankkina olemisen idea on aina olla kuin ihminen toiselle. 

Tutustu POP Pankki -ryhmään kuuluviin pankkeihin.

Tutkitusti tyytyväisimmät asiakkaat

Olemme erittäin onnellisia siitä, että meillä on tutkitusti pankkialan tyytyväisimmät ja uskollisimmat asiakkaat. Ja jos nyt kehaisemme samaan hengenvetoon vielä, että meillä on myös Suomen paras asiakaspalvelu.  

Tämä kaikki on totta varmasti siksi, että haluamme kasvaa ihmisten kanssa. Haluamme kuunnella ennen kuin avaamme suumme, käydä dialogia ennen kuin neuvomme ja mikä tärkeintä; ansaitsemme luottamuksen vain teoilla. 

Lue lisää asiakastyytyväisyydestä

Lähellä ja turvallinen

Uskomme koko Suomen kattavaan paikallisuuteen. Suomalaiseen pankkiin, jolla on kasvot ja etunimi. Vaalimme arjen asioinnissa luotettavuutta, selkeyttä ja turvallisuutta. Pankkiasioinnin tulee olla kiinni elämässä: ajasta ja paikasta riippumatonta ja joustavaa. 

POP Pankilla on käytössään avainlippu-tunnus, jota olemme ylpeydellä kantaneet jo vuosia. Avainlippu-tunnus myönnetään Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle ja sen myöntää Suomalaisen Työn Liitto. 

Meidät tunnetaan myös koivunlehtipankkina.

avainlippu_suomalaista_palvelua

 

Tehtävämme

Teemme maailmasta inhimillisempää pankkitoiminnan kautta. Ansaitsemme luottamuksen teoilla ja olemalla ihmistä lähellä isojenkin kysymysmerkkien edessä. Olemme edelleen muuttuvan maailman ja digitaalisuuden henkilökohtainen tulkki - kanavasta riippumatta.

Arvomme

Haluamme tarjota aidosti asiakkaan tarpeita, tilanteita ja toiveita toteuttavaa palvelua, jossa päätökset tehdään paikallisesti ja nopeasti.

Pankkimme perusarvona on osuustoiminnallisuus, joka tarkoittaa aktiivista asiakkaan ja toimintaympäristön hyvinvoinnin edistämistä, tasa-arvoisuutta sekä vastuullista pitkäjänteistä toimintatapaa.

Visiomme

Visiomme on olla vakaasti ja kannattavasti kasvava parhaan palvelun finanssiverkosto henkilöasiakkaille, pienyrityksille, sekä maa- ja metsätalousyrityksille.