Hyppää sisältöön

POP Joustoluotto

Tavoita unelmasi

Elämässä riittää unelmia tavoiteltavaksi ja vastoinkäymisiä voitettavaksi. Kaikkeen rahanmenoon ei voi millään varautua ennalta. Siksi tarvitaan joustovaraa.

Kerran POP Pankin joustoluoton haettuasi voit nostaa sitä suoraan verkkopankista aina, kun tarvitset talouteesi joustovaraa.

Lainalaskuri

Lainalaskuri ei edellytä kirjautumista ja voit kokeilla erilaisia vaihtoehtoja mielesi mukaan. Lähetä lainahakemuksesi meille, niin olemme pian yhteydessä. Tiesithän, että lainan hakeminen ei edellytä POP Pankin asiakkuutta.

Miten haen POP Joustoluottoa?

  • Laske sinulle sopiva lainasumma, maksuaika ja kuukausierä lainalaskurissamme. Voit kokeilla vaihtoehtoja mielesi mukaan.
  • Siirry laskurista hakemukseen ja lähetä se meille verkossa. Voit myös varata ajan verkkotapaamiseen tai ja tulla käymään konttorillamme.
  • Kun olet saanut lainapäätöksen, joustoluotto on käytettävissä verkkopankissasi. Voit siirtää sitä käyttelytilillesi aina, kun taloutesi kaipaa joustovaraa.

  • Lainasumma on aina jatkossa käytettävissäsi ilman eri sopimusta. Lyhennä sopimuksen mukaan tai maksa kokonaan pois - joustavasti!

Miten POP Joustoluotto toimii?

Luotto kuten haluat - POP Pankin joustoluotto räätälöidään tarpeisiisi. Sovimme luotot ja lainat aina asiakaskohtaisesti, ja siksi myös niiden korko on yksilöllinen.

Hae ennalta ja käytä tarvittaessa - Kerran myönnetty POP Jousto on käytettävissäsi ja voit nostaa lainaa tarpeen mukaan omassa verkkopankissasi.

Onko sinulla POP Pankin asuntolaina?

Tutustu siinä tapauksessa POP Kotitalouslainaan! Se on uusi POP Pankin asuntolaina-asiakkaille tarkoitettu vakuudeton kulutusluotto. Voit hakea lainaa verkossa; alustavan lainapäätöksen saat heti, ja rahat tilille jopa saman arkipäivän kuluessa.

Esimerkkilaskelma POP Joustoluotolle

Esimerkkilaskelma 1.9.2019 jälkeen nostetusta vakuudettomasta 10.000 euron POP Joustoluotosta. Korko on euribor 6 kk + 7 %. Nimelliskoron ollessa 6,47% ja laina-ajan ollessa 84 kk on todellinen vuosikorko 10 000 euron suuruiselle vakuudettomalle POP Joustoluotolle 9,47 % (19.2.2021). Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 13 546,00 euroa ja maksuerien lukumäärä 84 kpl. Avausmaksu lainalle 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu hoitomaksu 12,50 euroa/kk automaattisena veloituksena.

Esimerkkilaskelma on tehty oletuksena, että luotto on nostettu välittömästi kokonaan ja laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaeränä (sisältää lyhennyksen ja koron) 148,84 euroa/kk. Luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan.

POP Joustoluoton myöntää oma POP Pankkisi. POP Joustoluoton hinnat voivat vaihdella pankeittain.

Lisätietoa

Siirry sivulle Joustoluoton yleiset ehdot

Siirry sivulle Panttausehdot

Siirry sivulle Takausehdot

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä