Vaikuta POP Pankissasi

Suupohjan Osuuspankissa voit liittyä pankin jäseneksi ja päästä sitä kautta vaikuttamaan pankin toimintaan. Jäsenet valitsevat edustajansa pankin edustajistoon neljän vuoden välein. Edustajisto on pankin korkein päättävä elin ja se kokoontuu kaksi kertaa vuodessa. Siihen kuuluu 40 jäsentä.

Saat rahanarvoisia etuja

Suupohjan Osuuspankin jäsenenä saat pankkikohtaisia erilaisia etuja, kuten esimerkiksi alennuksia pankkipalveluista perittävistä maksuista ja palkkioista tai hyödynnät pankin yhteistyökumppaneiden alennuksia tai etuja. Lue lisää jäseneduista.

Näin liityt jäseneksi

Voit liittyä jäseneksemme tulemalla käymään ja tekemällä meillä jäsenhakemuksen. Jäseneksi liittyessäsi maksat 160 euroa osuusmaksuun.

Jäsen voi irtisanoa jäsenyytensä, jolloin osuusmaksu ja mahdolliset lisäosuudet maksetaan takaisin pankin sääntöjen mukaisesti. Varsinainen osuusmaksu maksetaan takaisin irtisanomisvuoden jälkeisen kalenterivuoden päätyttyä ja lisäosuudet irtisanomisvuoden jälkeisen kalenterivuoden heinäkuussa.

POP Osuus

POP Osuus on oman paikallisen pankkisi pääomaan tehtävä pitkäaikainen sijoitus. Sijoittamalla POP Osuuteen tuet oman pankkisi vakavaraisuutta ja sitä kautta myös paikallista pankki- ja yritystoimintaa.

POP Osuus on tarkoitettu tuottamaan Osuuspankin jäsenelle vakaata vuosittaista tuottoa. Lue lisää POP Osuudesta.