POP Mobiili pitää yrityksen raha-asiat hyppysissäsi

Me haluamme olla aidosti lähellä yrittäjää. Siksi olemme kehittäneet keinon palvella sinua siellä missä olet, milloin vain. POP Mobiilin avulla.

Mikä POP Mobiili on?

POP Mobiili on puhelimeen ladattava mobiilipankkisovellus, jonka avulla pankkiasiointi sujuu vaivattomasti. Sovellus ladataan puhelimeen sovelluskaupasta netin kautta. Helppokäyttöiset palvelut mahdollistavat kaikki yleisimmät pankkipalvelut. Yrityksesi tarvitsee vain verkkopankkitunnukset.

Mitä palveluja POP Mobiilissa on?

POP Mobiilin avulla yrityksesi saa käyttöönsä maksamisen palvelut, tilisiirrot ja tilisaldot. Pankkipalveluiden lisäksi tarjolla on myös monia lisäpalveluja. Voit mm. lähettää viestin omaan pankkiisi ja laatia uusia maksupohjia.

Miten lataan POP Mobiilin?

Löydät mobiilisovelluksen sovelluskaupoista helpoimmin käyttämällä hakusanaa "POP Mobiili", "poppankki". Kun lataat sovelluksen, saat puhelimeesi pikakuvakkeen, josta on vaivatonta siirtyä käyttämään mobiilisovellusta.

Google Play (Android-laitteet)

AppStore (iOS-laitteet)

 

Maksaako POP Mobiilin käyttö?

POP Mobiilin ja verkkopankin käyttö sisältyy pankkitunnusten hintaan. Tiedot tietoliikennemaksuista saat omalta operaattoriltasi.