POP Pankin mobiilipankki - pankkipalvelut taskussasi

Me haluamme olla aidosti lähellä yrittäjää. Siksi olemme kehittäneet keinon palvella sinua siellä missä olet, milloin vain. Mobiilipankin avulla.

Mikä mobiilipankki on?

Mobiilipankki on puhelimeen ladattava ohjelma, jonka avulla pankkiasiointi sujuu vaivattomasti. Sovellus ladataan puhelimeen sovelluskaupasta netin kautta. Helppokäyttöiset palvelut mahdollistavat kaikki yleisimmät pankkipalvelut, yrityksesi tarvitsee vain verkkopankkitunnukset.

Mitä palveluja mobiilipankissa on?

Mobiilipankin avulla yrityksesi saa käyttöönsä maksamisen palvelut, tilisiirrot ja tilisaldot. Pankkipalveluiden lisäksi tarjolla on myös monia lisäpalveluja, mm. lähimmän konttorin tai pankkiautomaatin sijainnin tarkistus, viestin lähetys omaan pankkiin ja uusien maksupohjien luominen.

Miten lataan mobiilisovelluksen?

Löydät mobiilisovelluksen sovelluskaupoista helpoimmin käyttämällä hakusanaa "mobiilipankki", "poppankki". Kun lataat sovelluksen, saat puhelimeesi pikakuvakkeen, josta on vaivatonta siirtyä käyttämään mobiilisovellusta.

Anna mobiilille mahdollisuus. 

Google Play -kauppa
Windows Phone -kauppa
AppStore - kauppa

Miksi mobiilipankki kannattaa ladata?

Voit ilman turvalukua helposti ja nopeasti

• tarkastaa yrityksesi tilien saldoja
• selata tilitapahtumia
• tehdä tilisiirron omalle tilille
• löytää lähimmät POP Pankin konttorit ja Otto.-automaatit karttapalvelun avulla: avuksi erityisesti vieraalla paikkakunnalla

Muut toiminnot vaativat turvaluvun käyttöä. Tiesithän, että saat mobiilisovelluksesta hyvän varajärjestelmän, mikäli verkkopankissa sattuisi olemaan häiriö.

Maksaako mobiilipankin käyttö?

Mobiilisovelluksen ja -pankin käyttö sisältyy pankkitunnusten hintaan. Tiedot tietoliikennemaksuista saat omalta operaattoriltasi.