POP Pankin verkkopankki - asiakaspalvelua sähköisesti

Yrittäjäystävällinen verkkopankkimme mahdollistaa päivittäisten raha-asioittesi hoitamisen ja yhteydenpidon pankkiisi turvallisesti ja vaivattomasti.

Verkkopankin lisäksi voit hoitaa päivittäisiä raha-asioitasi myös mobiilipankin avulla siellä missä oletkin. Verkkopankki pitää kaikki tarvittavat toimet sisällään pienen yrityksen tarpeisiin. Voit vastaanottaa ja lähettää verkkolaskuja ja muodostaa asiakas-, ja tuoterekisterin laskustusta varten.

Tutustu verkkopankkiimme alla olevien vinkkien avulla.

Etusivu

Etusivulla näytetään kooste yrityksen pankkipalveluista sekä ilmoituksista, tiedotteista ja pankista tulleista viesteistä.  Etusivulta voit siirtyä eri toimintoihin joko ylävalikon linkeistä tai etusivun eri osioissa olevilla painikkeilla. Muokkaa verkkopankkia – toiminnossa voit määritellä palvelun aloitussivun. Muokkaa verkkopankkia – toimintoon pääset viemällä hiiren osoittimen näytön yläosassa näkyvän yrityksen nimen kohdalle.  Aloitussivu voi olla Tilitiedot (oletus), Varat tai Sijoittaminen. Em. toiminnossa voit myös muuttaa yrityksen tietoja, palveluasetuksia sekä ottaa käyttöön lisäturvaominaisuuksia, kuten maksun lisävahvistus ja maksujen maarajoitus.

Tilit

Tilit – osion etusivulla näytetään kooste tilien saldoista ja käyttövaroista, niiden tilien osalta, jotka yritys on halunnut näytettävän verkkopankissa. Kunkin tilin kohdalta pääset tarkastelemaan ko. tiilin tarkempia tietoja ja tapahtumia. Tältä sivulta pääset myös siirtymään joko uuden maksun tekemiseen ko. osioissa olevilla toimintopainikkeilla.

Maksut

Maksut – osion etusivulla näytetään kooste vahvistettavista ja erääntyvistä maksuista. Osion ylävalikossa olevien linkkien kautta pääset kätevästi siirtymään eri osioiden välillä. Maksut – osiossa voit maksujen maksamisen lisäksi tarkastella yritykselle tulleita verkkolaskuja.

Laskut

Laskut – osiossa voit tehdä uusia laskuja, tarkastella eri tiloissa olevia laskuja sekä ylläpitää asiakas- ja tuoterekisteriä. Laskun tekeminen on helppoa ja nopeaa, kun päivität asiakas- ja tuotetiedot rekisteriin, jolloin niitä ei tarvitse syöttää jokaiselle laskulle erikseen. Laskutusasetusten avulla pidät yrityksen laskutustiedot ajan tasalla, jolloin tiedot ovat laskuilla aina oikein.

Aineistot

Aineistot – osiossa voit lähettää ja noutaa maksu- ja laskuaineistoja pankista. Osiossa voit myös tarkastella noudettujen ja lähetettyjen aineistojen tietoja ja sisältöä.

Lainat

Lainat – osion etusivulla näytetään kooste yrityksellä olevien lainojen saldoista. Lainat – osiossa voit myös tarkastella mm. yrityksen lainojen korkoja ja maksueriä.

Sijoitukset

Sijoitukset – osion etusivulla näytetään kooste yrityksellä olevasta varallisuudesta jaoteltuna eri varallisuuslajeihin, kuten esim. käyttötilit ja rahastot. Etusivulta pääset suoraan siirtymään joko rahastojen merkitsemiseen tai tarkastelemaan tietyn rahaston tarkempia tietoja

Ja muistathan, että saat myös verkkopankissa kattavat käyttöohjeet pulmatilanteisiin klikkaamalla sivulla olevaa kysymysmerkkiä.