Hyppää sisältöön

Kurikan ja Jämijärven POP Pankkien sulautuminen on hyväksytty 


POP Pankki -ryhmään kuuluvien Kurikan Osuuspankin ja Jämijärven Osuuspankin osuuskuntakokoukset hyväksyivät 12.–13.12.2022 järjestetyissä kokouksissaan ehdotetut sulautumisesitykset. Sulautuminen tapahtuu kesäkuun 2023 alussa ja pankki palvelee jatkossa Kurikan Osuuspankki nimellä hyödyntäen kuitenkin alueellisia konttorinimiä, jolloin esimerkiksi Jämijärven konttorin nimenä säilyy POP Pankki Jämijärvi.  

”Tämä oli osuuskunnaltamme merkittävä päätös, jolla varmistetaan POP Pankin tarjoaman henkilökohtaisen asioinnin ja nopea päätöksen teon jatkuminen tällä seudulla. Samalla aikataulu sulautumisen osalta on tarkentunut eli sulautuminen tapahtuu kesäkuussa. Vaikka nimemme muuttuu pankkina, konttorin nimi samoin kuin arjessa tärkeät kortit ja tilit pysyvät samana”, sanoo Jämijärven Osuuspankin toimitusjohtaja Marjut Järvinen.

”Alueellisen hyvinvoinnin kehittäminen edellyttää vahvempia ja palveluiltaan monipuolisia pankkeja. Sulautuminen Jämijärven Osuuspankin kanssa vahvistaa meidän kasvustrategiaamme sekä meidän asiantuntijaresurssejamme. Kesäkuusta palvelualueemme kattaa jo Pohjanmaan ja Pirkanmaan lisäksi Satakunnan. Näen sulautumisessa paljon synergiaetuja, joista uskon, että on nopeastikin hyötyä molempien pankkien asiakkaille”, kommentoi Kurikan Osuuspankin toimitusjohtaja Antti Savola.

Pankit tiedottavat asiakkaitaan tarkemmin sulautumisen etenemisestä.  
 
Lisätietoja:  

Antti Savola, toimitusjohtaja, Kurikan Osuuspankki, 040 552 5692 

Marjut Järvinen, toimitusjohtaja, Jämijärven Osuuspankki, 050 032 7266 
 
Maija Hyötyläinen, viestintäpäällikkö, POP Pankkikeskus, 050 572 9679, maija.hyotylainen@poppankki.fi 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä