Hyppää sisältöön

Sulautuminen on virallista - 1,3 miljardin taseen Suomen Osuuspankki on aloittanut toimintansa

Liedon Osuuspankin, Piikkiön Osuuspankin ja Suupohjan Osuuspankin sulautumisen viimeinen vaihe eli tekninen yhdistyminen suoritettiin onnistuneesti viikonloppuna. Yhdistymisestä syntynyt pankki jatkaa toimintaansa Suomen Osuuspankkina toimitusjohtajanaan Timo Kalliomäki. Taseeltaan uusi pankki on 1,3 miljardia euroa. Asiakkaita pankilla on arviolta 65 000 ja pankki työllistää 140 henkilöä.  

 

”Tästä kääntyy uusi lehti kaikkien kolmen pankin historiassa. Uskomme, ja myös luvut näyttävät siltä, että kaltaistamme, edelleen vahvasti paikallisesti toimivaa asiantuntijapankkia tarvitaan”, sanoo POP Pankki -ryhmään kuuluvan Suomen Osuuspankin Timo Kalliomäki.  

 

”Sulautuminen ei välttämättä näy asiakkaidemme päivittäisasioimisessa, koska kaikki sulautuneet pankit ovat samaa POP Pankki -ryhmää. Asiantuntijapalveluissa pystymme sen sijaan tarjoamaan erikoisosaamista esimerkiksi sijoittaja- ja lainopillisissa palveluissa. Meillä on muun muassa taloyhtiöihin keskittynyt asiantuntijayksikkö”, summaa Kalliomäki.  

 

”Kotimaisen ja kannattavan yritystoiminnan mahdollistaminen on vahvasti POP Pankin toiminnan ytimessä. Sulautuvilla pankeilla on pitkät paikalliset perinteet, ja sulautumisen yksi päätavoitteita on ollut sen varmistaminen, että olemme palvelemassa asiakkaitamme jatkossakin useammassa sukupolvessa”.  

 

Suomen Osuuspankki Porissa Timo Kalliomäki_Riitta Mäkisalo_Johanna Vallinen_Niko Nummelin_
Timo Kaliomäki vasemmalla ennätti sulautumisviikolla POP Pankki, Suomen Osuuspankin Porin toimipisteen juhlatilaisuuteen 3.6.2022. Kuvassa mukana ovat vasemmalta oikealle Riitta Mäkisalo, Johanna Vallinen ja Niko Nummelin.

 

 

Lisätietoja:  

Timo Kalliomäki, toimitusjohtaja, Suomen Osuuspankki,  
p. 040-523 2068, sposti: timo.kalliomaki@poppankki.fi 

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä