Hyppää sisältöön

POP Pankki tukee lapsiperheitä Hyvä Joulumieli -keräyksen avulla

Lapsiperheissä joulu on usein vuoden odotetuin juhla. Joulupöytään katetaan parhaimmat herkut ja joulupukkia odotellaan malttamattomina. Vähävaraisen perheen vanhemmille joulun järjestäminen on kuitenkin lähes mahdoton tehtävä ja lasten pettymystä on vaikeaa kohdata.  

Hyvä Joulumieli -keräys vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi tulee tänä vuonna erityisen suureen tarpeeseen, sillä Suomessa elää noin 130 000 vähävaraista lasta. Kiihtynyt inflaatio on lisännyt minimibudjetilla elävien lasten määrää jo 30 000:lla. Vanhempien huolet tulevaisuudesta näkyvätkin ruoka-avussa ja auttavissa palveluissa.

Hyvä Joulumieli -keräyksen tavoitteena on jakaa ruokalahjakortit jouluksi 22 000 vähävaraiseen kotiin. POP Pankki osallistuu keräykseen 10 000 euron lahjoituksella, jolla taataan ruokalahjakortti 142 perheelle.

HJM23_email_550x150_FI

Punainen Risti ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto tekevät apua tarvitsevien perheiden löytämiseksi yhteistyötä paikallisten neuvoloiden, diakoniatyön ja sosiaalitoimen kanssa. Lisätietoa keräyksestä sekä lahjoitusmahdollisuudesta Hyvä Joulumieli -keräyksen verkkosivuilla.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä