Hyppää sisältöön
Huijaussoittoja liikkeellä POP Pankin nimissä

Maksa verkossa turvallisesti mobiilimaksuilla

Mobiilimaksaminen on helppo ja turvallinen tapa hoitaa maksut verkossa ja sovelluksissa ilman fyysistä korttia tai korttitietojen manuaalista syöttämistä. Lue vinkit turvalliseen maksamiseen!

Tiesitkö, että kun maksat verkossa mobiilimaksulla, et tarvitse siihen tunnuslukulistaa tai POP Avain -tunnuslukusovellusta? Mobiilimaksujen tapauksessa riittää, että maksu hyväksytään salasanan, sormenjäljen tai Face ID:n avulla.

Mobiilisovellusten käyttö verkkomaksamiseen edellyttää, että kauppa tarjoaa maksutavan Apple Paylla, Google Paylla tai MobilePaylla. Google Payn tai Apple Payn saat käyttöösi POP Mobiili -sovelluksen kautta.

Näin teet mobiilimaksut verkossa:

  • Jos verkkokauppa tai sovellus hyväksyy Google Payn maksutavaksi, löydät maksutavoista kohdan ”Maksa Google Paylla/Buy with Google Pay”. Korttitiedot ovat valmiina Google Payssa, joten et tarvitse niitä erikseen maksaessasi.
  • Verkossa ja sovelluksissa maksaessa Apple Pay pitää korttitietosi salassa, mutta antaa toimitustietosi verkkokaupalle automaattisesti. Jos Apple Pay on saatavilla maksutavaksi, voit vain tarkistaa toimitustietosi ja vahvistaa maksun.
  • Voit hyödyntää verkossa maksamiseen myös MobilePaytä. Tee ostoksesi verkkokaupassa ja täytä tietosi tavalliseen tapaan. Valitse MobilePay maksutavaksi, tarkista tiedot ja hyväksy maksu.

Ostoturva tuo turvaa verkko-ostoksille

POP Visa -korttien credit-ominaisuuteen sisältyy ostoturva, joka turvaa verkko-ostoksiasi aina ostohetkestä tuotteiden toimittamiseen asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit saada rahasi takaisin esimerkiksi silloin, jos olet maksanut oston POP Visa -korttisi credit-ominaisuudella ja kauppias jättää tuotteen toimittamatta, saat väärän tai vahingoittuneen tuotteen tai jos matkatoimisto tai lentoyhtiö menee konkurssiin ennen matkaasi tai sen aikana. Ostoturva koskee sekä koti- että ulkomaisissa verkkokaupoissa tehtyjä ostoksia.

Seuraa korttitapahtumia reaaliaikaisesti verkkopankissa ja POP Mobiilissa

Kortteihin voi asettaa verkkopankissa ja POP Mobiilissa maantieteellisen käyttöalueen sekä vuorokausikohtaiset rajat automaattinostoihin ja maksupääte- ja verkkokauppaostoihin. Kortin credit-ominaisuuteen voi tehdä POP Mobiilissa ja verkkopankissa eräpäivämuutoksen, minimilyhennysprosentin muutoksen sekä maksuvapaiden kuukausien lisäämisen ja muuttamisen. Voit tarkistaa luottorajan ja hakea luottorajan korotusta verkkopankissa. Verkkopankissa hakija saa reaaliaikaisen päätöksen hakemukselle.

Viisi vinkkiä korttimaksamiseen:
  1. Verkko-ostoksilla kannattaa suosia kortin luotto-ominaisuutta, jotta saat ostoturvan ostoksillesi.
  2. Matkoilla kortti on paras matkakumppani ja se on turvallisempi kuin käteinen. Matkaa varatessa luotolla maksaminen tuo turvaa ja joustoa talouteen.
  3. Tarkista, että luottokortissasi on oman talouden tarpeisiin sopiva luottoraja. Luottorajan voit tarkistaa verkkopankissa tai POP Mobiilissa.
  4. Pidä luottokorttisi minimilyhennysprosentti pienenä. Näin voit itse vaikuttaa siihen, miten paljon lyhennät luottoasi kuukausittain.
  5. Hyödyntämällä luottokortin maksuvapaita kuukausia saat talouteesi entistä enemmän joustoa. Maksuvapaita kuukausia on mahdollista saada kaksi vuodessa. Maksuvapaan kuukauden saat käyttöösi, kun käyt tekemässä muutoksen verkkopankissa, POP Mobiilissa tai ottamalla yhteyttä korttiasiakaspalveluun.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä