POP Pankin joustoluotto tarjoaa turvaa elämän yllätyksiin

Elämässä riittää unelmia tavoiteltavaksi ja vastoinkäymisiä voitettavaksi. Kaikkeen rahanmenoon ei voi millään varautua ennalta. Siksi tarvitaan joustovaraa.

Laske ja hae joustoluotto 

Elämä yllättää aina, se on varmaa! Pesukone hajoaa juuri, kun pitäisi lähteä ostamaan joululahjoja. Matkatoimistolla on niin halpa äkkilähtö, että olisi kalliimpaa jäädä kotiin. Uusi kännykkämalli on niin edistyksellinen, että se nyt vain pakko hankkia...

Kerran POP Pankin joustoluoton haettuasi voit nostaa sitä suoraan verkkopankista aina, kun tarvitset talouteesi joustovaraa. 

Miten POP Jousto toimii?

  • Laina kuten haluat - POP Pankin joustoluotto räätälöidään tarpeisiisi. Sovimme luotot ja lainat aina asiakaskohtaisesti, ja siksi myös niiden korko on yksilöllinen.
  • Hae ennalta ja käytä tarvittaessa - Kerran myönnetty POP Jousto on käytettävissäsi ja voit nostaa lainaa tarpeen mukaan omassa verkkopankissasi. 

Miten haen POP Joustoa?

1. Laske sinulle sopiva lainasumma, maksuaika ja kuukausierä lainalaskurissamme. Voit kokeilla vaihtoehtoja mielesi mukaan. 

2. Siirry laskurista hakemukseen  ja lähetä se heti verkossa. Voit myös varata ajan ja tulla käymään konttorillamme. Jutellaan ja käydään läpi muutkin pankkiasiat.

3. Kun olet saanut lainapäätöksen, joustoluotto on käytettävissä verkkopankissasi. Voit siirtää sitä käyttelytilillesi aina kun taloutesi kaipaa joustovaraa.

4. Lainasumma on aina jatkossa käytettävissäsi ilman eri sopimusta. Lyhennä sopimuksen mukaan tai maksa kokonaan pois - joustavasti!