Kulutusluotto POP Jousto. Reilu arjen laina.

Elämässä tulee eteen yllättäviä menoja tai unelmia, joihin ei aina voi varautua etukäteen rahallisesti. Pesukone hajoaa tai täytyy ostaa uusi jääkaappi - tällöin elämään tarvitaan joustoa.

POP Jousto on vakuudellinen laina, jota voit nostaa aina, kun tarvitset talouteesi joustonvaraa. Se on maailman kätevin, sillä haet sitä vain kerran ja nostat aina kun tarvitset. Voit nostaa käyttöluoton käyttöösi verkkopankissa. 

Lyhennä tai maksa POP Pankin kulutusluotto kokonaan pois - se on käytettävissäsi ilman eri sopimusta. Ja reiluinta on se, että tässä lainassa korot ovat kulutusluottoja edullisempia. Jos sinulla on vakuudeksi sopivaa omaisuutta (esimerkiksi talo tai vaikkapa kesämökki), kannattaa POP Jousto -sopimus tehdä jo etukäteen. 

Lainapalvelumme takaa, että voit itse vaikuttaa lainan määrään, lyhennystapaan sekä maksuaikatauluun. Räätälöimme ne kanssasi sellaisiksi, että saat talouteesi tarvitsemaasi joustovaraa. Kun sovimme luotot ja lainat aina asiakaskohtaisesti, on myös luoton korko yksilöllinen.

Laske ja hae

  • Laina kuten haluat. POP Joustossa lainan määrä, lyhennystapa ja maksuaikataulu sovitaan omien toiveidesi ja mahdollisuuksiesi mukaiseksi.
  • Edullinen kulutusluotto. POP Jousto myönnetään vakuuksia vastaan. Siksi se on edullisempaa ja voidaan nostaa aina uudelleen.
  • Tarvitsetko talouteesi joustoa? Katsotaan yhdessä, millaista joustovaraa vakuuksillasi olisi mahdollista saavuttaa tai voit täyttää POP Jousto -hakemuksen suoraan.

Laske lainasi määrä ja ota yhteyttä