Hyppää sisältöön
Ensiasunnon_ostaja_fb_1200x630

Kesäksi uuteen kotiin

POP Pankki - uusi koti asuntolainallesi

Olisiko meillä uusi koti asuntolainallesi? Me uskomme, että vaihtamalla paranee. Onhan meidät valittu Suomen rakastetuimmaksi ja parhaan asiakaskokemuksen pankiksi jo yli 10. kertaa. Palvelussamme näkyy ihmisen kädenjälki, asioitpa sitten verkossa tai konttorillamme. Matkalle mukaasi saat oman rahoitusalan asiantuntijan, joka on tukenasi kaikissa elämän muutoksissa. Onpa meistä sanottu myös, että puhumme hankalistakin pankkitermeistä ymmärrettävästi - asiakkaan kielellä.

POP Pankki Järvi-Suomi täyttää tänä vuonna 120 vuotta. Juhlavuotena me olemme mukana monissa tapahtumissa ja tarjoamme nykyisille ja uusille asiakkaillemme erikoisetuja. Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme uusille asuntolaina asiakkaille tai asuntolainansa meille siirtäville lainan ilman perustamis- ja toimituskuluja! 

Hintaedun saat, kun varaat ajan POP Pankki Järvi-Suomen Digikonttorille tai Kuopion, Siilinjärven, Jyväskylän, Nurmeksen, Kinnulan, Haapajärven, Reisjärven tai Viitasaaren konttoreille. 

Asiakkaaksi tulo on helppoa ja nopeaa, hoidamme asiat puolestasi ja lupaamme pitää sinusta hyvää huolta jatkossakin! Tervetuloa Suomen parhaaksi valittuun pankkiin. 

Tiesithän, että POP Pankki Järvi-Suomen jäsenenä saat rahanarvoisia etuja vuoden jokaisena kuukautena. Lue lisää jäseneduista ja hinnoittelustamme tästä.

Varaa aika jo tänään

Ajanvarauspalvelusta varaat kätevästi sekä verkko- että konttoritapaamisen haluamasi POP Pankin pankkihenkilön kanssa sinulle sopivana ajankohtana. 

Valitse aluksi asiointikonttori ja sitten toivomasi palvelu, esim. POP Verkkohetki. Ajanvaraus toimii Chrome-, Firefox-, Safari- ja Microsoft Edge -selaimilla.

  • Meillä on tutkitusti Suomen pankkialan tyytyväisimmät henkilöasiakkaat (EPSI Rating -tutkimus 2023).
  • Olipa kyse säästämisestä, laina-asioista, vakuutuksista taikka päivittäisasioinnista, meillä saat aina nauttia oman pankkineuvojasi henkilökohtaisesta ja kodikkaasta palvelusta – niin kotona verkon välityksellä kuin konttorilla kasvotusten
  • Jäsenenä saat rahanarvoisia etuja – liity siis oman POP Pankkisi jäseneksi.
  • Palvelemme sinua POP Digikonttorissa sekä kahdeksassa konttorissa.
  • Kaipaatko apua tai ajatuksia pankkiasiointiin liittyen? Varaa aika POP Pankkiin.

  • Tilaa POP Pankin uutiskirje.