<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Jumppaavat tytöt, kuvituskuva.

Lupauksia, joista voit pitää kiinni läpi vuoden

Mies ja sählymaila, kuvituskuva.

Vuoden vaihduttua on hyvä arvioida mennyttä vuotta - ja siirtää katse kohti tulevan vuoden tavoitteita. Mitä uutta haluat saavuttaa ja mitä olet valmis tekemään sen toteutumiseksi?

Uudenvuoden lupaukset - tiedetään, ne ovat jo jonkinlainen klisee. Mutta niistä voi olla myös konkreettista hyötyä, kun ne tehdään ajatuksella ja realistisia tavoitteita noudattaen.

Useimmille suomalaisille lupaus on usein joku seuraavista:

1. Vietän aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Useimmiten se tärkein uuden vuoden lupaus on viettää enemmän aikaa perheen ja ystävien parissa. Suunnittele siis illanviettoja ystävien kesken ja vietä päiviä vain perheen kesken, ilman muita häiriötekijöitä. 

2. Liikun enemmän.

Liikunta pitää ihmisen terveenä ja saa olon paremmaksi. Miksi siis et aloittaisi uutta liikuntaharrastusta uuden vuoden kunniaksi?

3. Pudotan painoa. 

Painon pudottaminen on vuosi vuoden jälkeen yksi suosituimmista lupauksista. Jos painon pudottamiselle on todella tarvetta, niin aseta järkevät tavoitteet - ja myös pysy niissä. Aloittaminen ja lopettaminen on helppoa, pitkäjänteinen toisto ei. 

4. Nautin elämästä.

Nykypäivän stressaantunut elämäntyyli tuo vastapainona toiveen elämästä nauttimiseen. Lupaus vie kohti terveempää ja onnellisempaa elämää - aloita vaikka se uusi harrastus, käy enemmän teatterissa tai suuntaa kohti hemmottelevia kylpylähoitoja. 

5. Autan muita.

Epäitsekäs uuden vuoden lupaus on auttaa apua tarvitsevia. Vapaaehtoistoimintaa voi harrastaa monin eri tavoin. Jos aikasi on rajallista, voit auttaa esimerkiksi lahjoittamalla tarpeettomia vaatteita tai huonekaluja kierrätykseen.

6. Vähemmän velkoja.

Onko raha usein yksi suurimmista stressin aiheuttajista? Et ole yksin, sillä ihmiset ympäri maailmaa tekevät lupauksen laittaa raha-asiansa kuntoon uuden vuoden kunniaksi. Tämä lupaus on vaivan väärti ja helpottaa tulevaa vuotta. 

 

Kysyimme myös POP asiakasvastaavien lupauksia vuodelle 2020:

"Kunnon kohottaminen."

"Pienin askelin kohti omia unelmia."

"Opetella sanomaan ei."

"Etsiä iloa elämään."

"Kuunnella kehoa."

"Nukkua enemmän!"

"Nauraa enemmän ja etsiä jokaisesta päivästä positiivisia asioita."

"Antaa enemmän aikaa läheisille."

 

Oli lupauksesi sitten joku yllämainituista tai jotain aivan muuta - me autamme sinua alkuun pääsyssä. 

POP Taloushetkessä voit yhdessä pankin asiantuntijan kanssa käydä läpi nykytilanteen, tulevat muutokset ja tavoitteet tulevaisuudelle. Keskustelun tarkoituksena on selvittää tavoitteita ja etsiä taloudellisia ratkaisuja niiden saavuttamiseksi, ja vastoinkäymisiin varautumiseksi.

Kaiken tavoitteena on, että sinä voit keskittyä siihen tärkeimpään eli oman elämäsi täysipainoiseen elämiseen. 

Varaa aika POP Taloushetkeen

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä