KOKOUSKUTSU

Lakeuden Osuuspankiksi sulautuvien Kyrönmaan Osuuspankin ja Lapuan Osuuspankin jäsenet kutsutaan osuuskunnan ylimääräiseen kokoukseen, joka pidetään 9.12.2020 kello 18.00 alkaen Original Sokos Hotel Lakeuden kokoustiloissa osoitteessa Torikatu 2, 60100 Seinäjoki.

Ilmoittautuminen vaaditaan viimeistään 2.12.2020 puhelimitse numeroon 010 301 8520* tai sähköpostitse osoitteeseen lapua@poppankki.fi

Kokouskutsu luettavissa kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä

Kokouskutsu

Puheluhinnat 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min(alv24%)

 

Kyrönmaan Osuuspankki

Kyrönmaan Osuuspankki on POP Pankki -ryhmän jäsenenä toimiva itsenäinen osuuspankki. Vuosi 2020 on pankin 96. toimintavuosi.

Pankilla on viisi konttoria, jotka sijaitsevat Isossakyrössä, Kokkolassa, Laihialla, Vaasassa ja Vaasan Vähässäkyrössä. Pankin asiakaskunta on pääosin pankkimme toimialueella asuvia ja toimivia yksityisasiakkaita sekä pienyrityksiä.

Pankkimme tarjoaa ihmisläheistä, nykyaikaista ja turvallista pankkipalvelua kilpailukykyisesti jäsenten, asiakkaiden ja toimintaympäristön parhaaksi.

Meiltä saat Suomen parasta asiakaspalvelua joka päivä.

Kyrönmaan Osuuspankin toiminta-ajatus

Kyrönmaan Osuuspankin toiminnan peruslähtökohtana ovat osuustoiminnallisuus ja yhteiskuntavastuu. Pankin tehtävänä on tuottaa pankki- ja muita rahoituspalveluja asiakaslähtöisesti ja edullisesti. Jäseniä ja asiakkaita palkitaan pankkipalvelujen keskittämisestä.

Pankin kilpailuetu rakentuu lähellä asiakasta olevaan joustavaan ja kustannus- tehokkaaseen toimintatapaan, asiakkaan tarpeisiin perustuviin tuotteisiin sekä ihmisläheiseen hyvään palveluun niin konttorissa kuin sähköisilläkin kanavilla.

 

 

VUOKRATTAVANA

Köpingintori, Loukontie 2, Tervajoki 

  •  liikehuoneisto 143m2 

Vähäkyrön liikekiinteistö:

    Asuinhuoneisto 1 h + kk  25m2,
        Porinmäentie 2

Vaasan liikekiinteistö:

      Asuinhuoneisto 1 - 2 h + k, 47 m2
      Kauppapuistikko 18 A 

Lisätiedot vuokrattavista kohteista:

pankinjohtaja Väinö Jantunen, p. 040 6500 464

 

Tervetuloa konttoriimme

Puheluhinnat

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@poppankki.fi