Hyppää sisältöön
Vihreä laina_2000x800

Vihreä laina

Vihreä laina on henkilöasiakkaille suunnattu edullinen laina, jolla tuetaan ympäristöystävällisiä hankintoja. Suunnitteletko ympäristön kuormitusta vähentävää hankintaa tai vaikkapa energian säästöön tähtäävää remonttia omassa kodissa tai kesämökillä? Vihreä laina sopii juuri tähän tarkoitukseen.

Miksi valita Vihreä laina?

  • Vihreä laina on perinteistä lainaa edullisempi vaihtoehto, sillä lainassa ei ole avausmaksua.
  • Laina soveltuu kotiin tai vapaa-ajan asuntoon tehtäviin hankintoihin, joilla parannetaan esimerkiksi energiatehokkuutta tai lämmitysjärjestelmää ympäristöystävällisemmäksi.
  • Lainalla voidaan kattaa esimerkiksi passiivitalon rakentaminen tai sähköauton hankinta.

  • Kun nostat Vihreän lainan, saat jatkuvan 20 % alennuksen uudesta Vakavan sairauden vakuutuksesta tai Perusturvasta.

Laske hankintasi ympäristövaikutus

Olemme toteuttaneet helppokäyttöiset ympäristölaskurit erilaisiin hankintoihin liittyen. Pääset laskureiden kautta myös hakemaan lainaa. Lue lisää ympäristöystävällisistä teoista alta ja laske samalla ilmastovaikutus. 

Esimerkkilaskelma POP Joustolle

Esimerkkilaskelma 1.9.2019 jälkeen nostetusta vakuudettomasta 10.000 euron POP Joustoluotosta. Korko on euribor 6 kk + 7 %. Nimelliskoron ollessa 6,47% ja laina-ajan ollessa 84 kk on todellinen vuosikorko 10 000 euron suuruiselle vakuudettomalle POP Joustoluotolle 9,47 % (19.2.2021). Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 13 546,00 euroa ja maksuerien lukumäärä 84 kpl. Avausmaksu lainalle 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu hoitomaksu 12,50 euroa/kk automaattisena veloituksena.

Esimerkkilaskelma on tehty oletuksena, että luotto on nostettu välittömästi kokonaan ja laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaeränä (sisältää lyhennyksen ja koron) 148,84 euroa/kk. Luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan.

POP Joustoluoton myöntää oma POP Pankkisi. POP Joustoluoton hinnat voivat vaihdella pankeittain.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä