POP Pankki on koko kansan pankki

Meille pankin tarina on itse asiassa aina ihmisten tarina. Meitä ei ole olemassa ilman asiakkaitamme.

Saamme luottamuksen olla mukana ihmisten elämän eri vaiheissa. Olemme asiantuntija ja neuvonantaja isojen kysymysmerkkien edessä. Todistamme ilot ja surut, joskus jopa useassa sukupolvessa. Siksi meille pankkina olemisen idea on aina olla kuin ihminen toiselle. 

Tutkitusti tyytyväisimmät asiakkaat

Olemme erittäin onnellisia siitä, että meillä on tutkitusti pankkialan tyytyväisimmät ja uskollisimmat asiakkaat. Ja jos nyt kehaisemme samaan hengenvetoon vielä, että meillä on myös Suomen paras asiakaspalvelu.

Tämä kaikki on totta varmasti siksi, että haluamme kasvaa ihmisten kanssa. Haluamme kuunnella ennen kuin avaamme suumme, käydä dialogia ennen kuin neuvomme ja mikä tärkeintä; ansaitsemme luottamuksen vain teoilla.

Lähellä ja turvallinen

Uskomme koko Suomen kattavaan paikallisuuteen. Pankkiin, jolla on kasvot ja etunimi. Vaalimme arjen asioinnissa luotettavuutta, selkeyttä ja turvallisuutta. Pankkiasioinnin tulee olla kiinni elämässä: ajasta ja paikasta riippumatonta ja joustavaa.

Kaiken kattava osoite

Taloudellisten neuvojen ja tuen lisäksi autamme asiakkaitamme ylläpitämään ja kasvattamaan varallisuuttaan sekä toteuttamaan unelmansa ja tavoitteensa elämän eri tilanteissa. Saman paikallisen katon alta löydät myös POP Vakuutuksen, joka on POP Pankkien perustama ja omistama vahinkovakuutusyhtiö, suunnannäyttäjä, Suomen ensimmäinen vakuutusten verkkokauppa. POP Vakuutus tarjoaa myös henkilökohtaista palvelua puhelimitse tai chat-palveluna.