pop pankki on Suomen paras pankki


Parhaan on helppo hymyillä, ja POP Pankki on tutkitusti paras.


Suomen parhaan pankin valitsevat tietysti Suomen parhaat asiakkaat.
Heilläkin on hymy herkässä. 

 

 

 

 

 

 

Tutkitusti paras ja suositeltu

 

Totta se on. POP Pankki on tutkitusti Suomen paras pankki ja POP Pankin asiakkaat Suomen tyytyväisimpiä pankkiasiakkaita.

 

Eikä muuten ole mikään kahvipöytäkysely, vaan kaikkien Pohjoismaiden pankkiasiakkaiden tyytyväisyyttä mittaava EPSI-tutkimus. Vuosina 2012 - 2019 olemme tulleet ykköseksi jo kahdeksan kertaa. Eihän kyse mistään varsinaisesta kilpailusta ole, mutta kyllä me silti voittoa juhlimme joka vuosi.

 

Kerro lämpimin pankkimuistosi – voit voittaa POP JOPOn!


Voittajan sanaa on helppo uskoa, mutta vielä helpompi on uskoa sitä, joka voittajan valitsee.


Miksi POP Pankki on juuri sinulle paras pankki? Olemmeko onnistuneet jossakin erityisen hyvin? Entä millainen on sinulle paras pankki? Kerro meille lämpimin pankkimuistosi. Osallistut samalla POP JOPOn arvontaan.


Arvomme yhden POP JOPOn kaikkien 31.3.2020 mennessä tarinansa kertoneiden ja toisen kaikkien 2.8.2020 mennessä tarinansa kertoneiden kesken. Kilpailuun voit osallistua jakamalla pankkimuistoja verkkosivujen tai somen kautta. Arvonnan säännöt näet täältä.

 

Kerro tarinasi

 

Paras pankkimuisto on vuoden takaa, jolloin asioin laina-asioiden parissa POP Pankissa. Sama henkilö pankissa hoiti laina-asiaani koko prosessin ajan ja sain mielestäni erinomaista henkilökohtaista as...
—Jani JKL
Lue lisää
Viime syksynä möin oman asunnon ja kaikki siihen liittyvät pankkiasiat hoituivat hyvin ja ripeästi. Nyt keväällä 2020 löytyi unelmien asunto ja siihen tarvittiin asuntolainaa. Lähetimme viestiä jo tut...
—Palle
Lue lisää
Äiti säästi tililleni koko lapsuuden pientä pesämunaa, niin oli hieno yllätys saada tili itselleen kun muutti pois kotoa, auttoi monessa hankinnassa.
—tipunen
Kun lapsemme saivat haluamansa lainan oman kodin perustamiseen. Tunnelma oli niin helpottunut, huojentunut ja toiveikas. Mummi ja pappa onnessaan.
—Mummiina
Uudessa elämäntilanteessa sain lämpimän vastaanoton, hyvää, asiantuntevaa ja ihmisläheistä palvelua. Jäi hyvä ja luottavainen mieli uudesta pankistani muuten raskaassa elämänvaiheessa. 
—TyytyväinenAsiakas
Ihanaa on, kun Merja jo tiliä avatessani huomioi ja neuvoi yksinyrittäjää säästämisessä ja sijoittamisessa. Kehotti ajattelemaan asiaa ja jo nyt varmistaa että yrittäjällä on eläkkeelläkin vähän voita...
—Satu L
Lue lisää

Yksi video, monta lämmintä muistoa...

 

Yllätimme omat poppilaisemme asiakkaidemme antamilla palautteilla ja kuvasimme tämän tietysti myös videolle.

 

Asiakaspalautteiden lukijoiksi pääsivät omat poppilaisemme eri puolilta Suomea. Eli juuri ne henkilöt, joita palautteenne koskevat. Kiitos.

Myös kaverisi ansaitsee parempaa!


Älä omi onnea, vaan vinkkaa POP Pankista myös kavereillesi.


Vielä sinulla on kavereita, jotka eivät ole POP Pankin asiakkaita? Ei uskoisi, että sellaisia löytyy, mutta kerro toki heillekin, että POP Pankista saa Suomen parasta asiakaspalvelua ja sitä riittää heillekin. 

Parasta on nimittäin ilo suositella. 

 

Pop_henkilokuvia__v4

Liity sinäkin asiakkaaksemme 
(jos et jostain syystä vielä kuulu Suomen parhaiden joukkoon)


Täytä vain oheinen lomake, niin tehdään sinustakin Suomen tyytyväisin asiakas. 

Pop_henkilokuvia__v5

Kirjoita yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Uusi teksti

Suostun että POP Pankki tallentaa lähettämäni tiedot ehtojen mukaisesti

Kyllä
Ei